promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mi történt? Ördög Nóra hetek óta az autójában él
Borítókép:  Femina
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ördög Nórának a saját autója lett az elsőszámú otthona.

A Bakony legvadregényesebb tájain forog a TV2 vadonatúj kalandreality-je, a Totem, aminek részleteit egyelőre óriási titok övezi.

A Totem című, saját fejlesztésű produkciójában két hét fős sztárcsapat – a szarvasok és a farkasok – eddig ismeretlen kalandra indulnak, egy-egy instruktor vezetésével, hogy bezsebeljék a hét misztikus erővel bíró kristályt, és ezzel a vadon urának járó 10 millió forintos elismerést. Hogy ki lesz az a 14 híresség, aki megküzd majd a fődíjért, azt egylőre nem tudni, de az biztos, hogy a műsor házigazdája Ördög Nóra lesz, aki a forgatások miatt már hetek óta a saját autójában él.

„Én az utóbbi hetekben leginkább az autómban éltem, ez lett az elsőszámú otthonom. Ez most egy kisebb csapda, hiszen a magyarországi távolságok nem indokolják, hogy távol legyek a családomtól, így ha este hét körül végzek, megyek haza Diósdra, hiszen még suli van, így napi négy órákat vezettem, de ha Akarattyára megyek, akkor is két és felet. (...) Ez az idő azért még jót is tesz ennek a formátumnak, napsütésben kevésbé lenne embertpróbáló a kaland”

- fogalmazott a műsorvezető.

A Totem egy ősi mítoszt kelt életre, a hazai erdők mélyén, középpontban a farkas, a vidék legveszedelmesebb fegyvere, és a zabolátlan erő megtestesítője, a szarvas örök rivalizálásával. A két ikonikus totemállat évszázados harca most új erőre kap és lezárásához érkezik. A farkasok és a szarvasok táborában hét-hét mindenre elszánt híresség csap majd össze, akik a nomád körülményekkel és a természet adta kihívásokkal dacolva, egy-egy instruktor vezetésével kincskeresésre indulnak, hogy győzelemre vigyék csapatukat, ezzel beteljesítve a régmúltból gyökerező hatalmi harcot.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás