promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Mazsi élő adásban beszélt terhessége nehézségeiről
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Bár a várva várt kisfiú helyett, kislány érkezik a Berki családba, ennek ellenére Mazsi már nagyon várja a picit. Az RTL Klub Reggeli műsorában nyiltan beszélt a terhességéről. 

Berki Krisztián és felesége, Mazsi 2019 óta szeretnének közös gyermeket, ám az orvosi vizsgálatok nem hoztak túl biztató eredményeket.

Krisztiánnak túl kellett esnie egy hormonkúrán, Mazsinak pedig egy vitaminkúrán, majd több módszerrel is próbálkoztak. A hosszú megpróbáltatások után azonba végre összejött a pici, akit már nagyon várnak.

Mazsi az RTL Reggeli műsorában Lakatos Márknak és Pap Gergőnek mesélt az áldott állapotról. Előbbi rögtön meg is kérdezte Mazsit, hogy krisztián mennyire örült annak, hogy a pici nem kisfiú. 

"Krisztián az utolsó pillanatig fisfiúban hitt, és igazából eléggé meglepte, tehát szerintem, így felfagyott az arca, amikor meglátta a rózsaszín pufikat."

- mesélt Mazsi, aki azt is hozzátette, hogy teljesen jól van, és eddig még nem viselte meg őt a terhesség, ráadásul Krisztián is a tenyerén hordozza, mindent megtéve a kényelméért.

"Otthon tényleg arany dolgom van, tehát kiszolgált gondoskodik rólam, reggelit csinál, tehát tényleg a tenyerén hordoz."

A teljes beszélgetést itt nézheted meg:

 [[kod2]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás