promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Neiva Mara az arcodba tolja a popsiját, és azt akarja, hogy kívánd – válogatás
Borítókép:  Neiva Mara offical - www.neiva.tv
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megan Fox villant, Hevesi Kriszta közben nagyon várja a nyarat, míg Neiva Mara igyekszik megmutatni mindent magából, amit lehet.

Megan Foxot rengetegen csak egy hollywoodi kirakat babának tartják, és valljuk be,a többségnek igaza is van. Ez persze még nem változtat a tényeken, hogy a Transformers sztárja gyönyörű, szóval többnyire helye lesz a válogatás rovatunkban. Főleg, ha olyan ruhában pózol, amit a Billboard Music Awardsra vett fel, ahol a jelenlegi élettársával, Machine Gun Kellyvel jelent meg. Mutatunk egy olyan képet is, ahol Megan angyalként az elegáns erotikát képviseli a kebleivel.

Van egy hölgy, aki nagyon is tudja, hogy mi kell egy férfinak, de azt is, hogy mi kell egy nőnek. A szexológus Hevesi Kriszta már nagyon várja, hogy ennél is melegebb idő legyen. Mi is, mert akkor még több ilyen dögös fotót látunk majd tőle.

Neiva Mara szinte csak olyan fotókat töltött fel magáról a közelmúltban, ahol a feneke van előtérben. Nem is csoda, mert ilyen egy tökéletes popsi. Azért a végére be tudunk tenni egy pózolást, ahol elölről lehet őt látni.

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás