promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az ALDI hihetetlen termékkel sokkolta a vásárlóit, akik megőrülnek érte
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Persze vannak olyanok is, akik szerint ez undorító. Itt a kávés bacon, avagy a kávéban pácolt szalonna.

Gyakran megesik, hogy az áruházak olyan termékeket dobnak piacra, amelyekkel eddig nem találkozhattak a vásárlók. Az ALDI, a Lidl vagy éppen a Tesco nagy termékbevezetéseit olykor igazi kultúrsokként élik meg a lelkes kuncsaftok, manapság pedig annak is nagy divatja van, hogy véleményeiket azonnal felviszik a netre, vagy éppen kóstolás utáni tapasztalataikkal árasztják el a közösségi média különböző felületeit. Már rendre csoportok is alakulnak a nagy rajongásból a különböző áruházak termékeinek kibeszélésére.

Ez mostmár Magyarországon is nagy divat, főleg a PEPCO-nak vannak nagy fanjai.

A Birminghammail beszámolója szerint Nagy-Britanniában most az ALDI 24 óráig kávéban pácolt bacont dobott piacra, amely szempillantás alatt a vásárlók kedvence lett. A lap írása szerint rengeteg pozitív visszajelzést kapott az áruház, és csak néhány negatív komment érkezett a kávés finomság kapcsán.

A kávés bacon az ALDI leírása szerint édeskés ízvilágű, kissé karemellás beütésű. Sokan arról számoltak be egy blogon, hogy miközben serceg a serpenyőben, a konyhában finom kávéillat terjeng.

Egyelőre nem lehet tudni, hogy érkezik-e a termék Magyarországra, de az biztos, hogy sokan adnának neki itthon is esélyt. Ti kipróbálnátok?

(via Birminghammail)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás