promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi „bojlertestűnek” tartja magát és nem mer levetkőzni mások előtt
Borítókép:  Tóth Gabi / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi rengeteg támadást kapott a teste miatt, ráadásul nemrég még botoxolással is megvádolták, így betelt nála a pohár és tisztázta a dolgokat.

Az utóbbi időben többen is beszóltak Tóth Gabinak a vékony testalkata miatt, ez pedig annyira kiakasztotta őt, hogy most egy hosszú blogbejegyzésben magyarázta el az embereknek, hogy ez is ugyanúgy body shamingnek minősül, mint amikor egy túlsúlyos lányt cikiznek – szóval ideje lenne abbahagyni, ráadásul senki sem tudhatja, hogy az áldozat önszántából olyan, amilyen, vagy akaratán kívül.

Tóth Gabi ezek után megelégelte a vádakat, és tisztázta, hogy valóban botoxoltatta-e az ajkait.

„2018-ban volt hialuronsavas ajakfeltöltésem, ami kb. 8 hónap alatt teljesen felszívódik, vagyis eltűnik. Azt senki nem vette észre… nem is nagyon lehetett, mert nem az volt a cél. Kíváncsi voltam, kipróbáltam és aztán elmúlt. Botoxot nem hiszem, hogy valaha töltenék bárhova is, mert félek tőle. Nem akarom a karakteremet megváltoztatni, fontos a mimikám és nem akarok más bőrébe bújni”

írta Tóth Gabi.

Az énekesnő azt is elárulta, hogy azért ilyen vékony, mert felborult a hormonháztartása, ami pajzsmirigyproblémákat idézett elő nála, ezért bármennyit is eszik, nem hízik, ráadásul a babájával is annyit mozog otthon, hogy az felér egy kiadós edzéssel.

Tóth Gabi a bejegyzése alapján igaz, hogy jól érzi magát a bőrében, hiszen anyaként megtanulta igazán tisztelni a testét, mégis vannak benne bizonyos „félelmek” egyes adottságaival kapcsolatban – de ő így is szereti magát, és tudatosan próbál inkább a pozitív dolgokra koncentrálni ahelyett, hogy olyasmin bánkódna, amin nem tud változtatni:

„Jól is néznénk ki, ha a bojler testem és magas homlokom miatt siránkoznék egész nap (igen, én úgy látom, hogy bármilyen vékony vagyok, széles a hátam és nincs derekam, ezért hívom magam bojlertestűnek). Ezeken nem tudok változtatni, és nem is akarok. Viszont van sok minden, amit szeretek magamon, és ki szeretném hangsúlyozni. És igen, vannak sminktrükkök, amiket bevetek a szám hangsúlyozására, de az egy kontúrceruzával megoldható, amit 8 éve használok. És van, hogy elkeseredem a szoptatás okán végbement változásokon, ami miatt nem merek levetkőzni még a kolléganőim előtt sem, vagy csak olyan jógaoktatókat megszégyenítő módon veszem fel a cipőmet is, hogy még véletlenül se legyen érzékelhető a gravitáció hatása… de aztán tudatosan elhessegetem ezeket a démonokat és vállalom a számomra kevésbé tetszetős testrészeimet is. Mert az a helyzet, hogy bármennyire közhelyesen is hangzik, de tényleg az összhatást kell nézni.”

Itt lehet megtekinteni Tóth Gabi bejegyzését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás