Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Kiderült Tolvai Reni mellbimbójának titka, de mi köze van ehhez Jennifer Lopeznek?

Kiderült Tolvai Reni mellbimbójának titka, de mi köze van ehhez Jennifer Lopeznek?

Színes

Kiderült Tolvai Reni mellbimbójának titka, de mi köze van ehhez Jennifer Lopeznek?

Színes

Promotions 11:11

Tolvai Reni igazán intim dolgot árult el a mellbimbójáról, ráadásul még Jennifer Lopezt is elővette közben, és nem véletlenül.

A Megasztár 5. szériájának gyönyörű hangú győztese, Tolvai Reni szinte mindig megbotránkoztatja a közönséget a szexi megjelenésével, hiszen kicsit sem szégyenlős, és sokszor mutatkozik elképesztően kihívó ruhákban. Pontosan emiatt szokták rengetegen támadni őt, ugyanis akadnak olyan emberek, akik szerint közönségen öltözködik, ezzel pedig elvonja a megkérdőjelezhetetlen tehetségéről a figyelmet.

Tolvai Reni megint egy hihetetlenül csábító képpel örvendeztette meg a követőit, amin a mellei vannak előtérben, és természetesen sokan kiakadtak ezen, de ami utána történt, az egészen meghökkentő volt: valaki megkérdezte tőle, hogy a fotón van-e rajta melltartó, mivel nem látszódnak a mellbimbói, az énekesnő pedig meglepő őszinteséggel válaszolt.

„Ha nem fázom igazából nincs bimbóm és JLo-nak sincs, ezért van külön embere erre, aki fotózásokon előcsalogatja neki jéggel”

árulta el Tolvai Reni.

A híresség ezzel nem csupán a saját titkát fedte fel, de Jennifer Lopezét is, szóval ha a jövőben esetleg olyan képet látunk róla, amin látszódik a mellbimbója, akkor tudhatjuk, hogy egy jól elhelyezett jégkockának, illetve egy profi munkatárs szakértelmének köszönhetjük ezt.

Itt lehet megtekinteni Tolvai Reni dögös képét:

Borítókép: Tolvai Reni / youtube.com/Magneoton (screenshot)