promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiderült Tolvai Reni mellbimbójának titka, de mi köze van ehhez Jennifer Lopeznek?
Borítókép:  Tolvai Reni / youtube.com/Magneoton (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tolvai Reni igazán intim dolgot árult el a mellbimbójáról, ráadásul még Jennifer Lopezt is elővette közben, és nem véletlenül.

A Megasztár 5. szériájának gyönyörű hangú győztese, Tolvai Reni szinte mindig megbotránkoztatja a közönséget a szexi megjelenésével, hiszen kicsit sem szégyenlős, és sokszor mutatkozik elképesztően kihívó ruhákban. Pontosan emiatt szokták rengetegen támadni őt, ugyanis akadnak olyan emberek, akik szerint közönségen öltözködik, ezzel pedig elvonja a megkérdőjelezhetetlen tehetségéről a figyelmet.

Tolvai Reni megint egy hihetetlenül csábító képpel örvendeztette meg a követőit, amin a mellei vannak előtérben, és természetesen sokan kiakadtak ezen, de ami utána történt, az egészen meghökkentő volt: valaki megkérdezte tőle, hogy a fotón van-e rajta melltartó, mivel nem látszódnak a mellbimbói, az énekesnő pedig meglepő őszinteséggel válaszolt.

„Ha nem fázom igazából nincs bimbóm és JLo-nak sincs, ezért van külön embere erre, aki fotózásokon előcsalogatja neki jéggel”

árulta el Tolvai Reni.

A híresség ezzel nem csupán a saját titkát fedte fel, de Jennifer Lopezét is, szóval ha a jövőben esetleg olyan képet látunk róla, amin látszódik a mellbimbója, akkor tudhatjuk, hogy egy jól elhelyezett jégkockának, illetve egy profi munkatárs szakértelmének köszönhetjük ezt.

Itt lehet megtekinteni Tolvai Reni dögös képét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás