promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Időutazó járt egy 1995-ös Mike Tyson mérkőzésen? – hátborzongató fotó
Borítókép:  Peter McNeeley és Mike Tyson 1995-ben / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egyesek szerint fényképes bizonyíték van arra, hogy egy okostelefonnal kamerázó időutazó is ott volt Mike Tyson egyik 1995-ös mérkőzésén.

Amióta világ a világ, az embereket foglalkoztatja az időutazás gondolata, és erre csak rátett pár lapáttal az 1985-ös Vissza a jövőbe című film.

Sorra bukkannak fel olyan felvételek különböző időszakokból, amiken gyanús figurák szerepelnek, akik másokhoz képest modernnek tűnnek az öltözködésük, vagy esetleg egy oda nem illő tárgy miatt. Az ilyen anyagoknak köszönhetően sorra születnek az időutazás-hívők fejében a vadabbnál vadabb elméletek, és most is akadt valami, amin morfondírozhatnak, hiszen első ránézésre valóban nehéz választ találni erre a jelenségre.

Sokaknak feltűnt, hogy Mike Tyson egyik 1995-ös mérkőzésén a közönség soraiban ott ült egy ember, akinek a kezében egy okostelefonnak látszó, világítással rendelkező tárgy volt, amivel éppen filmezte a legendás bokszmeccset – pontosan úgy, ahogy ma is tennénk, de ez persze akkoriban még lehetetlen volt a technikai akadályok miatt, szóval hogy lehet ez?

Még mielőtt rögtön rávágnánk, hogy az illető biztosan egy időutazó volt, aki valamiért pont Mike Tyson nagy visszatérésére volt kíváncsi (és nem mondjuk a dinoszauruszokra), muszáj tisztáznunk, hogy akkoriban valóban nem voltak olyan okostelefonok, mint manapság, viszont kisebb kamerák már elérhetők voltak szinte bárki számára.

Az internet népe rögtön megfejtette, hogy valószínűleg egy pici, egykezes Dycam kameráról van szó (vagy valami ahhoz hasonló felvevő eszközről), szóval nagyon úgy tűnik, hogy páran csak bele akarták látni az esetbe az időutazást, pedig valójában csak egy félreértés az egész.

Itt lehet megnézni a felvételt, amin látszódik Mike Tyson mögött az okostelefonnak látszó tárgy:

Itt pedig megtekinthetünk egy 1992-ben gyártott Dycam kamerát, hogy el tudjuk dönteni, valóban ez szerepel-e a képen:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás