promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mike Tyson gyűlölte Michael Jacksont, és most elárulta, hogy miért
Borítókép:  Mike Tyson / THOMAS SAMSON / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mike Tyson egy koncerten futott össze Michael Jacksonnal, ahol olyan dolog történt, amitől egyből megutálta az énekest.

Az 1980-as évek végén Mike Tyson volt a boksz, Michael Jackson pedig a popzene királya. A világon mindenhol ismerték őket, mindent elértek, amit csak lehetett, így elkerülhetetlen volt a találkozásuk. A sportoló el is ment az énekes egyik koncertjére, de rögtön rosszul indult a kapcsolatuk, hiszen Jacko csak a mellette álló Don King „békejelét” viszonozta, az övét nem – Mike Tyson már itt pipa lett a tiszteletlenség miatt, de megpróbálta elnézni neki, hátha csak nem vette észre.

A backstage-ben folytatódott a történet, ahol Mike Tyson ezerrel osztogatta az aláírásokat, majd megjelent Michael Jackson, és csak Don Kinggel beszélgetett. A bokszoló úgy gondolta, hogy nem hagyja annyiban a dolgot, azért oda ment Jackóhoz haverkodni, aki csak ennyit mondott neki:

„Nem ismerlek valahonnan? Honnan ismerhetlek?”

Mike Tyson azt hitte, hogy csak viccel, ezért mókásan azt válaszolta, hogy ő csak egy rajongó, de mikor Michael Jackson ezek után csak annyit mondott, hogy „oké”, aztán beszállt a kocsijába, a sportoló rögtön rájött, hogy a popsztár tényleg nem ismerte fel, ezzel pedig vérig sértette őt – és innentől kezdve hatalmas gyűlöletet érzett iránta.

Jacko valószínűleg később rájött a hibájára, hiszen elhívta magához Mike Tysont, hogy lazuljanak együtt, de az akkori nehézsúlyú világbajnok visszautasította őt, mivel még mindig tombolt benne a düh. Végül aztán csak összejött egy rendes találkozó, ahol meglepő módon nagyon összebarátkoztak, szóval pozitívan végződött a történet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás