promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mihalik Enikő melltartó nélkül pózolt, de közben olyan fejet vágott, mintha csak muszájból tenné – fotók
Borítókép:  Mihalik Enikő / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mihalik Enikő kirakott magáról pár szexi képet, amiken melltartó nélkül szerepel, viszont olyan szomorúnak tűnik a fotókon, mintha kényszerből pucérkodna.

Világhírű modellünk, Mihalik Enikő pár hónapja hatalmas bejelentést tett, ugyanis kiderült, hogy összeházasodott párjával, ráadásul első közös gyermeküket várják. A híresség nem sokkal később megmutatta a világnak gömbölyödő terhes pocakját is, viszont sokan kiakadtak, ugyanis mindezt anyaszült meztelenül tette meg, ez pedig egyesek szerint egyenesen ízléstelen volt.

Mihalik Enikő nemrég egy egészen aggasztó fotósorozatot osztott meg magáról, ugyanis a képeken melltartó nélkül láthatjuk őt, az arca pedig nagyon bánatos, mintha valami gond lenne, de erre egyáltalán nem utal a poszt melletti kísérő szöveg, amiben arról ír, hogy mennyire szeret kora reggel órákig a konyhában ücsörögni és tevékenykedni.

Akadtak olyanok, akik Mihalik Enikő szomorú arckifejezését látva úgy érezték, hogy talán kényszerből szexizik Instagramon, de a legtöbben inkább csak dicsérték, hogy mennyire gyönyörű. Valószínűleg csak éppen mély gondolatok cikáztak a manöken fejében, ezért tűnt olyan komornak, szóval nem kell aggódniuk a rajongóknak.

Itt lehet megnézni Mihalik Enikő fotósorozatát:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás