promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szegedi Fecsónak a nyilvánosság szeme láttára vallottak szerelmet
Borítókép:  Instagram / szegedifecsofficial
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A celebnek Instagram-storyban vallotta meg őszinte érzéseit a párja.

Feleségek luxuskivitelben című műsorban ismertté vált Szegedi Ferenc úgy tűnik, révbe ért, már ami a párkapcsolatát illeti.

Vasvári Viviennel való igencsak zajosra sikeredett válása után nem sokkal már meg is találta „élete legújabb párját”, akinek azonban sokáig még a teljes nevét sem lehetett tudni. 

Fecsó párjának pontos kiléte csak nemrég került napvolágra az RTL Klub Reggeli című beszélgetős műsorában, ahol kiderült, hogy a hölgyet Géczi Beatrixnek hívják. A boldog páros a műsorban azt is elmesélte, hogy Fecsó közel egy évig bombázta a lányt üzenetekkel, míg végül Bea igent mondott egy randira. Innentől kezdve, ahogy Fecsó fogalmazott: 

„nagyobb lépésekkel haladtak a cél felé.”

Úgy tűnik, a két híresség kapcsolatuk azóta is töretlen, sőt, egyre jobban összekovácsolódnak egymással. 

Bea nemrég egy Instagram story-ban vallott Fecsó iránti érzéseiről.

A story-ban a modell arról ír, hogy egy nő csak akkor érzi biztonságban magát, ha 

a párja a nehéz pillanatokban is biztos támaszt tud nyújtani neki.

Bár biztosat nem tudunk, de feltételezzük, hogy Bea itt egy egészen konkrét esetre utalhat. Nemrég kiderült ugyanis, hogy a párt folyamatosan inzultálta a modell ex párja, a TV2 Aranypart című reality műsorából ismert M. Ádám, akitől Beának egy közös, négyéves kisfia is született. 

A csúnya ügy vége az lett, hogy a zaklatót ideiglenes rendőrségi őrizetbe helyezték, az ügyben pedig zaklatás miatt indult eljárás. A férfi ellen nemcsak Bea, hanem Fecsó is feljelentést tett, a pár pedig bízik benne, hogy a hatóságok Beának ítélik majd oda a kizárólagos gyermekfelügyeletet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás