Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Bill Gates egy alkalmazottjával szexelt, pedig ekkor már együtt volt a feleségével

Bill Gates egy alkalmazottjával szexelt, pedig ekkor már együtt volt a feleségével

Színes

Bill Gates egy alkalmazottjával szexelt, pedig ekkor már együtt volt a feleségével

Színes

Toronicza Péter 13:32

Lelepleződött az amerikai üzletember és szoftverfejlesztő nagy titka.

Az egész világot ledöbbentette a hír, hogy Bill Gates 65 évesen újra szingli lesz, mivel ő és Melinda Gates külön utakon folytatják tovább. Természetesen próbálták helyrehozni a kapcsolatukat, amikben volt bőven hiba, de már nem tudták, ezért döntöttek a válás mellett.

Az egész sztorit most egy szexbotrány is be fogja árnyékolni, mivel a Wall Street Journal arról hozott le egy cikket, hogy Bill Gatesnek viszonya volt az egyik alkalmazottjával. A hölgy egy levélben jelezte anno, hogy éveken át szexuális kapcsolatot folytatott az üzletemberrel.

Állítólag Bill Gates 2020-ban emiatt távozott a Microsoft igazgatótanácsából. Az üzletember szóvivője elismerte a viszonyt, de azt tagadta, hogy Gates a botrány miatt hagyta volna ott az igazgatótanácsot. Állítólag ez egy személyes döntés volt, mert jótékonysági tevékenységére akart koncentrálni.

Egy valami biztos: a szoftverfejlesztő már akkor lemondott a tisztségéről, amikor még tartott a nyomozás a viszony pedig békésen zárult le. 

Bill Gates és Melinda French 1994-ben házasodtak össze, szóval ez a viszony már bőven benne volt abban az időszakban, amikor ők éppen „boldog” házasságban életek.

Borítókép: Profimedia