Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Adam Sandler emberek millióinak tette szebbé a hétfőjét

Adam Sandler emberek millióinak tette szebbé a hétfőjét

Színes

Adam Sandler emberek millióinak tette szebbé a hétfőjét

Színes

Baranyecz János 11:11

Adam Sandler bement egy étterembe, ahol közölték vele, hogy nincs szabad asztal, ezért sarkon fordult és lelépett – ami ez után történt, arra senki sem számított.

Nemrég elterjedt a neten egy videó, amin az látható, hogy a leginkább palacsintákra specializálódott IHOP nevű étterem egyik Long Island-i egységében a hosztesz nem ismerte fel az oda betérő Adam Sandlert, ezért azt mondta neki, hogy 30 percet kell várnia, míg üres lesz valamelyik asztal, a komikus pedig egyből lelépett onnan. Az emberek először azt hitték, hogy megsértődött, amiért nem részesült különleges bánásmódban, de végül kiderült, hogy:

csak azért nem maradt ott, mert a korlátlan ételfogyasztásba nem tartozott bele a shake.

Az IHOP felfigyelt erre a kritikára, és a napokban bejelentették, hogy mostantól az összes Long Island-i éttermükben bevezetik a Milkshake Monday, vagyis Shake Hétfő nevezetű eseményt, aminek keretein belül mindenki szabadon újratöltheti a shake-jét déltől egészen este 8-ig.

Emberek milliói hálálkodnak most Adam Sandlernek, aki hétfőn szépen be is tért a videón látható IHOP-ba, csinált pár közös képet a barátságos hosztesszel és elfogyasztotta a jól megérdemelt shake-jét.

Az étteremlánc ráadásul ezentúl minden eladott shake után 1 dollárral támogat egy jótékonysági szervezetet, szóval már emiatt is megérte Adam Sandlernek betérnie hozzájuk, hiszen így kiderült, hogy nagyobb hatalom van a kezében, mint azt bárki is gondolta volna.

Itt lehet megnézni a virális videót:

Borítókép: Adam Sandler / Profimedia

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria