Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Vajna Tímea megszorult, pénzre váltaná a gyémántjait

Vajna Tímea megszorult, pénzre váltaná a gyémántjait

Színes

Vajna Tímea megszorult, pénzre váltaná a gyémántjait

Színes

Promotions 11:31

Néhány millió forintért lehet hozzájutni Vajna Tímea bedőlt gyémántüzletének megmaradt ékszereihez. 

Éveken át nem akadt rájuk vevő, most viszont lenne, ám a Blikk értesülése szerint Parker West üzletember hiába jelentkezett be az értékekre, egyelőre nem jutott dűlőre a felszámolóbiztossal.

A Dorottya Diamond Palace Kft. 2015-ben nyitott, melynek társtulajdonosa Vajna Tímea lett. Az első években nagyon jól ment az üzlet, ahol a gyémántokon kívül a világ legdrágább teniszlabdái is helyet kaptak.

A gyémántbiznisz azonban mégis befuccsolt. Két éve bezárták az üzletet, majd elkezdték felszámolni a vagyonelemeket. Az értékesítésére a felszámoló több pályázatot is kiírt korábban, eredménytelenül. A vagyon értéke nemrég még 5,7 millió forint volt, ám ez mostanra már 2,2 millió forintra csúszott, és rohamosan megy lefelé.

A Blikk azt is megjegyzi, hogy Andy Vajna halála után, az özvegynek pénzügyi problémái akadtak, több vállalkozását is pénzzé tette.

Ennek ellenére a Forbes magazin listáján Vajna Tímea még mindig előkelő helyen áll. 38,6 milliárd forintos vagyonával a 39. helyen szerepel. Az is látszik viszont, hogy nem gazdálkodik jól a pénzével. A 24.hu legutóbb kiderítette, hogy az AV Perfect Kft., amely Andy Vajna örökségének tekinthető egy év alatt 4,7 milliárd forintnyi veszteséget mutatott ki. 

Borítókép: Profimedia

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria