promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vajna Tímea megszorult, pénzre váltaná a gyémántjait
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Néhány millió forintért lehet hozzájutni Vajna Tímea bedőlt gyémántüzletének megmaradt ékszereihez. 

 

 

Éveken át nem akadt rájuk vevő, most viszont lenne, ám a Blikk értesülése szerint Parker West üzletember hiába jelentkezett be az értékekre, egyelőre nem jutott dűlőre a felszámolóbiztossal.

A Dorottya Diamond Palace Kft. 2015-ben nyitott, melynek társtulajdonosa Vajna Tímea lett. Az első években nagyon jól ment az üzlet, ahol a gyémántokon kívül a világ legdrágább teniszlabdái is helyet kaptak.

A gyémántbiznisz azonban mégis befuccsolt. Két éve bezárták az üzletet, majd elkezdték felszámolni a vagyonelemeket. Az értékesítésére a felszámoló több pályázatot is kiírt korábban, eredménytelenül. A vagyon értéke nemrég még 5,7 millió forint volt, ám ez mostanra már 2,2 millió forintra csúszott, és rohamosan megy lefelé.

A Blikk azt is megjegyzi, hogy Andy Vajna halála után, az özvegynek pénzügyi problémái akadtak, több vállalkozását is pénzzé tette.

Ennek ellenére a Forbes magazin listáján Vajna Tímea még mindig előkelő helyen áll. 38,6 milliárd forintos vagyonával a 39. helyen szerepel. Az is látszik viszont, hogy nem gazdálkodik jól a pénzével. A 24.hu legutóbb kiderítette, hogy az AV Perfect Kft., amely Andy Vajna örökségének tekinthető egy év alatt 4,7 milliárd forintnyi veszteséget mutatott ki. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás