promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vasvári Vivien nyilvánosan akadt ki, keményen kiosztotta egyik követőjét
Borítókép:  Vasvári Vivien / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Feleségek luxuskivitelben egykori szereplője, Vasvári Vivien rendesen kiakadt, ráadásul nyilvánosan, miután kérdőre vonta őt az egyik követője.

Vasvári Vivien tartott a több mint 517 ezer követővel rendelkező Instagram-oldalán egy kérdezz-feleleket, amiben a közönség legnagyobb örömére elárult magáról pár érdekességet, de sajnos hamar feszültté vált a helyzet, miután az egyik ember kérdőre vonta őt, hogy nem reagált még a felkérésekre. A híresség láthatóan kiakadt emiatt és nem köntörfalazott, nyilvánosan válaszolt az illetőnek, abban pedig nem volt köszönet.

„Ha valami nem tetszik, akkor van az instagramon egy olyan lehetőség, hogy KÖVETÉS LEÁLLÍTÁSA! Saját profilomon senki nem fogja nekem megmondani, hogy mikor és mit csináljak, akkor válaszolok, amikor az időm is engedi, mivel van más dolgom is!”

– írta keményen az Insta Storyjában Vasvári Vivien.

Az biztos, hogy elég aktív manapság az egykori luxusfeleség, hiszen nemrég megjelent a Hiba című könyvének folytatása, a Hiba 2, miközben állítólag az önéletrajzán is dolgozik, amiben jó eséllyel a Szegedi Fecsóval való kapcsolatáról is kendőzetlenül fog írni.

Vasvári Vivien még Puzsér Róbertet is a bíróság elé rángatja a kritikus durva kijelentései miatt, amikkel őt illette. Erről az esetről alábbi cikkünkben lehet bővebben olvasni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás