promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi brutálszexit villantott az edzőteremben, még a nap is nyugovóra tért - percekig fogod bámulni ezt a fotót
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sportmelltartóban mutatta meg bájait az énekesnő. Szexi fotó készült róla.

Tóth Andi, a tehetséges énekesnő, aki részt vett a TV2 zseniális produkciójában, a Sztárban Sztár-ban is most elképesztő szexi fotóval örvendeztette meg rajongóit, az edzőteremből posztolt egy képet, amelyen sportmelltartóban pózol az edzőtermi tükör előtt. A kép a követőket is ámulatba ejtette, Andi csupa jókívánságot kapott fiúktól és lányoktól is.

A kép mellé Andi bejelentése is társult, amelyben elmondta, hogy új dala nagy siker, és már hatodik a zenei toplistán. A dal amúgy arról a nehézségekkel és persze lehetőségekkel teli időszakról szól, amikor Andi felköltözött Budapestre, hogy beindítsa a karrierjét. Az énekesnő nemrégiben a LifeTV-ben vele készült interjúban elmondta, hogy a dalhoz készült klip alá a Youtube-on is elég jó kritikák érkeznek, mint mondta:

"egész jó arányban utálják most".

Tóth Andi imád amúgy olyanokat mondani, amiket a bulvármédia is előszeretettel kap fel, kialakult már közöttük egy jó szimbiózis. Mostanában például arról is beszélt egy riportban, hogy lehet, rokoni szálak fűzik a királyhoz, Zámbó Jimmyhez, bár ezt a Zámbó-család nem erősítette meg.

Íme a fotó:

És ha lemaradtatok volna Andi új klipjéről, ezt is belinkeljük nektek:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás