promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi valójában nem is Zámbó Jimmy rokona?
Borítókép:  Tóth Andi / youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jimmy testvére, Zámbó Árpy tagadja, hogy a családban bárki is tudna arról, hogy Tóth Andit rokoni kapcsolat fűzi hozzájuk.

Nemrég Tóth Andi volt a Life TV-n futó Összezárva Hajdú Péterrel című műsor vendége, ahol rengeteg titkot elárult magáról. Egyebek között kiderült, hogy mindössze két pasival volt életében, illetve az is, hogy milyen perverz üzeneteket szokott kapni férfiaktól – de volt egy nagyon érdekes kijelentése, ami rendesen meglepte a közönséget.

Tóth Andi azt állította a műsorban Hajdú Péternek, hogy rokonságban áll Zámbó Jimmyvel, legalábbis a nagymamája ezt mondta neki. Még Zámbó Krisztiánnak is megemlítette ezt, akivel állítólag „nagy tesóság”-ban lettek, de most Zámbó Árpy utánajárt a dolognak, és kiderült, hogy a fiatal énekesnő valószínűleg tévedett.

Zámbó Árpy egyáltalán nem tudott róla, hogy Tóth Andi a rokona lenne, ráadásul még az édesanyját is felhívta, hogy tisztázza a dolgokat. Végül kiderült, hogy ő sem ismeri a Tóth családot, így nagyon csekély az esélye annak, hogy valójában rokonok lennének. Ettől függetlenül Zámbó Árpy örülne annak, ha egy ilyen tehetség is a családhoz tartozna.

Itt lehet megtekinteni a Tények Zámbó Árpyval készített riportját a témával kapcsolatban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás