promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Demcsák Zsuzsa lányát folyamatosan zaklatják, a műsorvezető teljesen kiborult
Borítókép:  Life TV
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Demcsák Zsuzsa kislánya szó szerint retteg, amikor edzésre igyekszik és el kell haladnia egy építkezés mellett. Az építőmunkások minden nap fütyülnek, szexista megjegyzéseket tesznek, és addig nem hagyják abba, amíg a kislány látótávolságon kívülre nem ér. Demcsák Zsuzsa a Life TV Bréking című műsorában teljesen kiakadt emiatt. 

A Life TV - Bréking hétfő esti adásában a "szexista dalszövegek" volt a téma a meghívott vendégekkel, Aranyosi Péterrel, Szegedi Fecsóval, és Gaxsta Zoleeval. A beszélgetés során szó esett az életben is sokszor jelentkező szexista megnyilvánulásokról is. A Bréking műsorvezetője, Demcsák Zsuzsa ezzel kapcsolatban erősen kifejtette a véleményét. Kiderült ugyanis, hogy kislányát hosszú hetek óta rettegésben tartják az építőmunkások, akik megjegyzéseket tesznek Tamarára, amikor éppen edzésre igyeszik. 

Lehet, hogy a lányom utálni fog, hogy ezt elmondom: valahányszor elsétál az edzésére, az egy jó 20 perces séta, ott sok építkezés van mostanában és folyamatosan velem beszél közben telefonon, mert hogy füttyögnek, beszólnak, megvárják, amíg ott elvonul és addig mondják neki, amíg látótávolságon kívül nem megy és fél. És nem érzi jól magát ebben. És kikérem magamnak, hogy azt mondjuk: ez rendben van

– mondta Demcsák Zsuzsa, aki természetesen nagyon félti kamaszlányát. 

A 15 éves Tamarát korábban már követte is egy férfi fényes nappal az utcán. Akkor a műsorvezető férjének kellett közbeavatkoznia, Krishan Dangwal a kislány elé ment, és mikor Tamara leszállt a buszról a követő meglátta, hogy nincs egyedül, így kénytelen volt visszafordulni. Demcsák Zsuzsa korábban azt nyilatkozta, hogy régen őt is gyakran szemelték ki maguknak ismeretlen férfiak az utcán jövet-menet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás