Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Exatlon Hungary: ki hízott a legtöbbet a műsorban?

Exatlon Hungary: ki hízott a legtöbbet a műsorban?

Színes

Exatlon Hungary: ki hízott a legtöbbet a műsorban?

Színes

Helmeczi Benjamin 09:39

Az Exatlon Hungary elvileg az a műsor, ahol a versenyzők rendszeresen sportolnak és mozognak. Ehhez képest rosszabbul néznek ki, mielőtt Dominikára utaztak volna.

Kimondani is hajmeresztő, de hétfőn már a 95. adást láthatjuk az Exatlon Hungary 3. évadából. A versenyzők már lassan öt hónapja vannak kint a Dominikai Köztársaságban, és nap, mint nap kemény küzdelmet folytatnak a 15-15 millió forintos fődíjért. Persze már látszik a fény az alagút végén, nemsokára véget ér műsor.

A Bajnokok és a Kihívók december közepén még erejük teljében, fitten, kipattintva, magabiztosan, motiváltan, és nem utolsó sorban mérhetetlen izgatottsággal és vidámsággal a szívükben vágtak neki az örök életre szóló kalandba, ám mostanra mindegyikükön meglátszik a fáradtság, a motiválatlanság, és az őszintének megjátszott jókedv és vidámság.

Hiába a napsütötte Karib-tenger, a mesés Dominikai Köztársaság, a bőség és a jólét, a versenyzőket mind fizikailag, mind lelkileg megviselik a hosszú, sűrű, feszített munkatempós forgatási napok, a műsor szerkesztőinek végeláthatatlan utasítgatásai, de még a sok-sok finomság is, amivel minden nap táplálják őket.

Mind a Bajnokokon, mind a Kihívókon látszik, hogy felszedtek magukra egy kis felesleget, szépen kikerekedtek az arcocskák, amiket egy élmény lesz majd ledolgozni, ha egyszer hazajutnak.

Hunique ebből készített egy összeállítást, amiben nem csak azt mutatja meg, hogy hogyan néztek ki a kezdetekkor a versenyzők, és hogy festenek mostanában, de a tőle megszokott módon teljesen kikészíti a nézők rekeszizmait, úgy megnevetteti őket.

Szerintetek melyik versenyző változott vagy hízott a legtöbbet?

Borítókép: TV2 Play

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria