promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bereczki Zoltán megmondta a véleményét Tóth Andi új daláról: egy szavadat nem lehet érteni benne
Borítókép:  Life TV
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Andinak a hétvégén jelent meg legújabb klipje, ami az Állj címet kapta. Az énekesnő a Life TV Ébredj velünk műsorában járt, ahol Ábel Anitával és Bereczki Zoltánnal beszélgetett a dalról. Utóbbi kifejtette a véleményét a számmal kapcsolatban. 

A botrányok után úgy néz ki, hogy Tóth Andi körül kezdenek csillapodni a kedélyek. Az énekesnőnek hétvégén jelent meg a legújabb klipje, ami az Állj címet kapta és már majdnem nyolcvanezer megtekintésnél jár.

Tóth Andi a Life TV Ébredj velünk műsorában kezdte a hétfő reggelt. Ábel Anita megemlítette, hogy nagyon szomorú érzést kelt a szám, de ennek ellenére neki nagyon tetszik. 

"Nem éppen egy a vidám nóta, amit így a péntek esti buliba előkapnék és riszálnám rá az öreg fenekemet, dehogy ezt mondtad is, hogy neked inkább befele fordult itt az alkotói vénád."

- mondta Ábel Anita. 

Bereczki elmondta, mennyire rajong Tóth Andi dalaiért, viszont kifejtette, hogy egyáltalán nem értette elsőre, hogy miről is énekel.

Nagyon sokan azt írják, hogy ez a te világod, végre megérkeztél, fú de jó a zene. Mondjuk nekem el kellett olvasnom a szöveget, de gondolom, hogy ez szándékos volt. Egy szavadat nem lehet érteni ebben

- az énekes hozzátette, hogy nem ez volt az első ilyen a szám a történelemben, amelynek szövegét nehezen lehetett értelmezni. A Locomotive GT Loksi nevű albuma jutott eszébe, amiben a nem egyértelműen érthető szövegeket szedték egybe. 

Tóth Andi videóklipje egyébként a közönségnek is tetszett, az énekesnő sok olyan véleményt is olvasott, amiben úgy kezdték a kommentet, hogy: 

"Nem szeretem Tóth Andit, de ez a klip jól sikerült" 

- ez pedig büszkeséggel tölti el az egykori X-Faktoros lelkét. 

A Life TV - Ébredj velünk teljes beszélgetését itt nézheted meg, és ha még nem láttad Tóth Andi legújabb klipjét most bepótolhatod:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás