promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pokoli időszakot él Young G: kórházban van a koraszülött babája, ráadásul még ki is rúgták
Borítókép:  Young G / youtube.com/Richard Szekely (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Való Világ egykori szereplője, Young G rettenetes helyzetbe került, ugyanis szerelme és koraszülött csecsemőjük még mindig kórházban vannak, főnöke pedig egy Messenger-üzenetben rúgta ki őt.

A Való Világ VV Bécijeként elhíresült, majd Young G néven zenei karriert kezdő Rácz Béla pokoli csapásokat élt át az utóbbi időszakban: szerelme, Mészáros Norina még februárban komoly beavatkozáson esett túl, miközben várandós volt; majd a pár nappal ezelőtt, mindössze 36 hetesen világra jött közös gyermeküket, Rebekát egyből inkubátorba kellett helyezni – de szerencsére már mindketten jobban vannak.

„Norina belázasodott, ezért felvitték az intenzívre, de már lekerült onnan, jól van. A kis Rebeka is jobban van, már kivették az inkubátorból, így az édesanyjával lehet, ami jó hír, hiszen magától lélegzik. Végre elkezdhet anyatejet kapni, viszont én nem látogathatom őket a vírushelyzet miatt. Csak ülök otthon és nézek ki a fejemből, nem tudom rávenni magam semmire, csak várom, hogy szóljanak, hogy mehetek értük, mert jöhetnek haza”

– mesélte Young G a Blikknek.

Sajnos ezen kívül is van miért aggódnia a rappernek, ugyanis kirúgták őt a munkahelyéről, ráadásul egykori főnöke egy Messenger-üzenetben tette ezt meg.

„Nem is értem az egészet, a semmiből történt mindez, semmi előzménye nem volt, teljes erőbedobással végeztem a munkám. Asszisztensi és marketinges, amolyan mindenes feladatokat láttam el, és egész idáig azt hittem, a főnököm egyben a barátom is, ám ezek szerint nagyot tévedtem”

– árulta el szomorúan Young G, aki azonnal elkezdett munkát keresni.

A híresség biztos benne, hogy hamarosan találni is fog valamit, hiszen mindig megoldja a dolgokat, de most az a legfontosabb számára, hogy szerelme és babája végre otthon lehessenek vele.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás