promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A kórházból üzent Young G várandós kedvese: „Felkészítettek, hogy rossz eredményt kapok”
Borítókép:  Mészáros Norina és Young G / via ripost.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kórházba került a Való Világból ismert Young G várandós szerelme, Mészáros Norina, aki most egy nyilvános üzenettel próbálta megnyugtatni az érte aggódókat.

Young G párja, Mészáron Norina már a terhessége hatodik hónapjában jár, de nemrég súlyos méhszájsebet vettek észre nála, ezért muszáj volt kórházba mennie. Folyamatos vizsgálatokon esett túl, és állítólag már meg is műtötték, amit szerencsére nagyon jól viselt ő is, és a baba is. Ha minden jól megy, hamarosan végre elhagyhatják az intézményt, de az orvosok felkészítették Young G szerelmét, hogy nem biztos, hogy jók lesznek a szövettan eredményei.

„Nyilván nem olyan jól alszom itt, kimerült vagyok testileg és lelkileg is. Folyamatosan vizsgálnak… a legközelebbi hozzátartozóimmal beszélek és még a kislányommal is kell beszélgetnem. A barátaimnak is itt üzenek, mert így a legegyszerűbb számomra! Üzenem ma is, hogy a helyzethez képest minden rendben van, nagyon jó kezekben vagyok! Felkészítettek, hogy rossz eredményt kapok, de a szövettan mutatja ki, hogy mennyire! De semmi baj, mindent megoldunk”

– idézi a kórházból üzenő Mészáros Norinát a Blikk.

Az egykor VV Béciként elhíresült rapper, Young G nagyon aggódik párjáért és hamarosan születendő első közös gyermekükért, ezért úgy segít, ahogy csak tud, így többek között puha párnákat, és finom ételt is vitt kedvesének, hogy egy kicsit jobban érezze magát ebben a szörnyű időszakban. Mészáros Norina reméli, hogy az ő esete ráébreszt majd más jövendőbeli anyukákat is arra, hogy érdemes sűrűn vizsgálatra járni, hogy még időben észrevegyék az orvosok az esetleges problémákat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás