promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Intenzív osztályra került Young G várandós szerelme
Borítókép:  NLC.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Súlyos méhszájsebe miatt kórházba került a ValóVilág 4 sztárjának szerelme. Young G párját jelenleg az intenzív osztályon kezelik. 

Magáról a problémáról maga Norina is osztott meg információkat az Instagram-oldalán, illetve arról is beszámolt, hogy az orvosok szövettant vettek a vérző sebből. Bár a baba jól viselte a rutinbeavatkozást, Norina állapota súlyosbodott, jelenleg az intenzív osztályon kezelik. VV Bécit a Blikk érte el telefonon. 

„25 hetes kismama vagyok. Van egy méhszájsebem, ami néha néha vérzett, de 4 napja voltam a Doktornőmnél, aki beküldött a Soteba az egyik legjobb Professzorhoz, hogy nézzen meg, mert már ez nagyon nem tetszik neki! Minden nagyon gyorsan zajlott, ami nagyon megrémisztett! A méhszájsebem rettenetesen nézett ki, azt mondta a Professzor másnap befekvés, kivizsgálnak és szövettant vesznek, ami altatásban történt,de a kisbabámnak nem árthat! Nem sűrűn vesznek szövettant kismamáktól, de nem tudják mi történik velem. Az intenzív osztályon tartottak megfigyelésen, nyilván nem egy leány álom, de ez legyen a legkevesebb, viszont éreztem, hogy nagyon vigyáznak rám! A kisbabám, ahogy kihoztak a kisműtétről egyből jelzett, hogy minden rendben van, áldott állapotban vagyok Ő vele! Ő egy kincs, aki az anyukájának annyi erőt ad, mint semmi a Földön! Azt érzem megállíthatatlan vagyok MIATTAD Már a kórházi szobámban fekszem és várok a szövettan eredményeire! Számomra ez a pár nap lesz a legszörnyűbb, de nagyon pozitív vagyok és nem engedem elhatalmasodni a szomorúságot! Felkészültem mindenre! Ami a legfontosabb, hogy a babámnak nem árthat, nem lesz koraszülött sem, rá nincs veszéllyel ez az egész! Ő ugyebár a méhemben van, ez az elváltozás pedig méhen kívül van és nem juthat be hozzá! Amik a kérdések... Annyira sürgősen meg kell műteni, hogy a baba bennem lesz, vagy elég utána?! Vagy elmúlik magától csak “begyulladt”...Én nagyon hiszek abban, hogy ez egy tanítás számomra, sűrűbben kell kivizsgálásokra járni, mert nekem a “legproblémásabb” szervem az a méhem! Hibáztatom magamat is, viszont vannak olyan dolgok amelyekre nem tud felkészülni az ember és megelőzni sem! Ezt nem tudjuk és lehet nem is fogjuk megtudni, hogy miért történt!..."

– írta Instagram-oldalán Norina, még néhány órával ezelőtt. 

Az állapota azonban súlyosbodott, egyelőre csak annyit tudni, amit a párja, Young G a magazinnak mondott. 

„Nagyon rosszak az állapotok és most kellett berohannom a kórházba az intenzív osztályra. Most jön le hozzám egy nővérke elmondani, hogy mi a diagnózis és mi a probléma." 

– mondta a Blikknek Béci aggódó hangon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás