promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nézd meg, hogy zúzták szét a drága kocsikat a Halálos iramban 9. forgatásán! – videó
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Halálos iramban-széria rajongói pontosan tudják, hogy a készítők nem kímélik a kocsikat, és most külön videóban is megfigyelhetjük, hogyan zúztak szét párat a 9. rész forgatásán.

Hamarosan megérkezik a magyar mozikba a Halálos iramban várva várt folytatása, amiben a Vin Diesel által alakított Dominic Toretto a testvérével csap össze, akit a híres pankrátorból lett színész, John Cena testesít meg a legújabb, kilencedik részben. A legutóbbi előzetes alapján kicsit sem fognak csalódni a filmben a rajongók, ugyanis ismételten őrült akcióra és hatalmas rombolásra számíthatunk:

Most megjelent egy érdekes kis videó is a Halálos iramban 9-hez, ami arra fókuszál, hogy a forgatás alatt hogyan zúzták szét a készítők a drága kocsikat: van, amit csak felborítanak; pár járművet a földdel tesznek egyenlővé; természetesen akad olyan is, amit felrobbantanak; sőt, ezeknek a kombinációjára is lesz példa pár szerencsétlen sorsú autónál.

Az biztos, hogy láthatunk majd pár elképesztő jelenetet a Halálos iramban 9.-ben, ráadásul az egyiken " target="_blank">állítólag nyolc hónapig dolgoztak, és csupán négy másodpercig fog tartani a filmben. Ebből is látszik, hogy az alkotók rendesen odatették magukat, hogy a közönség a lehető legjobb élményben részesüljön, és úgy érezze, hogy megérte ennyit várni az alkotásra.

Itt lehet megnézni a június 24-én érkező Halálos iramban 9. zúzásairól készült videót:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás