Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Exatlon Hungary: Kocsis Lilkó lerántotta a leplet, őszintén elmondta

Exatlon Hungary: Kocsis Lilkó lerántotta a leplet, őszintén elmondta

Színes

Exatlon Hungary: Kocsis Lilkó lerántotta a leplet, őszintén elmondta

Színes

Helmeczi Benjamin 09:39

Kocsis Lilkó nem kertelt, kerek perec kimondta. De Imreh Balázs is őszinte volt.

Bár foglalkozhatnánk azzal is, hogy mi állhat az előző adás játékának végeredménye, és a Kihívók gyalázatos teljesítménye mögött, hiszen lenne benne bőven potenciál. Történt ugyanis, hogy a szerdai futamokat a Bajnokok 10-0-ra nyerték meg a kékek ellen, viszont a nézők közül sokan – javarészt a Kihívó-drukkerek – ezt nem akarják elfogadni, és azt mondják, a műsor szerkesztői manipulálták a versenynapot, hogy ezzel is az egyre inkább fogyatkozó Bajnokokat segítsék.

  • „Ezt a csalást nézzék vissza?Nagyon átlatszó volt az egész,,,ha legalább egy - egy golyó leesett volna,na meg cseréltek volna pályát,,,de nem,ezért volt valami csalás,,,De ezt a tv2 tudja meg a Palik is,,,”
  • „Gratulálok a műsor szerkesztőinek ekkora csalás még nem volt az egész műsor folyamán. Ne akarja már nekem bemesélni senki hogy ennyire ügyesek voltak. Meg azt se, hogy a kihívóknak egy pontot sem sikerült szerezni. Élő példa a műsor manipulálására. Nem akadtam volna ki ha a kihívók is szereznek pontot, mert az természetes, hogy nem mindig sikerül megcsinálni, a feladatot, de ez már túlzás volt a szerkesztők részéről.”

- csupán csak két példa a rengeteg nézői hozzászólásból, ami elöntötte az Exatlon közösségi oldalát.

Bár köztudott tény, hogy az Exatlon Hungary egy megrendezett műsor, ha fenntartásokkal is, de mégis szeretnénk hinni, hogy legalább a futamok őszinték és igaziak. Viszont többször is előkerült az a kérdés, hogy a szerkesztők inkább a Bajnokok felé húznak, és ez gyakran látszik is a produkcióban.

Igaz, nagy szükség van arra, hogy a Bajnokokat támogassa valaki, mert egyre inkább fogyatkoznak, és egyelőre nagyobb eséllyel nyeri meg egy férfi és egy női Kihívó az Exatlont. Előző héten Kocsis Lilkó hosszú nyaralása ért véget, majd a Bajnok párbajon Imreh Balázs esett ki. A két exatlonista később a nézők kérdéseire válaszolt őszintén, amelyeket alább nézhettek meg.

Kocsis Lilkó lerántotta a leplet: Szerinte ő a legerősebb Kihívó lány

Kocsis Lilkó válaszolt a nézői kérdésekre: Hogy szerepelne-e a Dancing With The Stars-ban, vagy mit üzen a Bajnokoknak, az a videóból kiderül!

Imreh Balázs átvenné Palik László helyét az Exatlonban?

Vajon megbánta Imreh Balázs, hogy nem használta fel Medálját? Lehet ellene teqballozni Magyarországon? Mindenre válaszolt az egykori Bajnok.

Borítókép: TV2 Play

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria