promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sebestyén Balázst kellemetlen meglepetés várta a kocsijánál – fotó
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sebestyén Balázs este betért Rákóczi Feri éttermébe, de mikor haza akart menni elég nagy akadályba ütközött, ugyanis az autóján ott díszelgett egy kerékbilincs.

Pár hete nagy port kavart, mikor a tiltás ellenére a befagyott Balatonon pózolt Sebestyén Balázs, akit ezek után többen is feljelentettek, hiszen hiába tűnt mókásnak, amit csinál, valójában szabálysértést követett el, ráadásul veszélybe sodorta magát.

Sebestyén Balázs tegnap este elment Rákóczi Feri éttermébe, ahol úgy tűnik, hogy nagyon finomakat evett és remekül érezte magát, viszont a vacsora után olyan meglepetés fogadta őt a kocsijánál, aminek nem sokan örülnének.

„Köszi a vacsit Feri, isteni volt a kaja!”

– írta poénkodva Sebestyén Balázs a képhez, amin az látható, hogy kerékbilincs van az autóján.

A kommentelők szerint a híresség rossz helyen parkolt, mivel kicsit belógott a biciklisávba, illetve állítólag azon a szakaszon van egy megállni tilos tábla is, ami már nem szerepelt a fotón.

A visszajelzések alapján sokaknak eszébe jutott, hogy milyen butaság kerékbilincset alkalmazni ilyen eseteknél, hiszen az a probléma forrása, hogy valaki rossz helyen parkol, a szankció pedig ezek után valamilyen érthetetlen okból az, hogy oda kötik őt, és ezzel elérik, hogy jóval tovább tartson a megoldás.

Itt lehet megtekinteni Sebestyén Balázs képét a kellemetlen meglepetésről:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás