Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Közel kétméteres fenevad tartja rettegésben egy Tesco vásárlóit, nem tudják, hol bujkál

Közel kétméteres fenevad tartja rettegésben egy Tesco vásárlóit, nem tudják, hol bujkál

Színes

Közel kétméteres fenevad tartja rettegésben egy Tesco vásárlóit, nem tudják, hol bujkál

Színes

Promotions 18:58

Nem mindennapi hírek tartják lázban az embereket egy angol városban.

Devon megye egyik kisvárosában, Kinsgsbridbe-ben tavaly augusztusában egy közel kétméteres vörös gabonasikló megszökött gazdájától, és a jelek szerint a közeli Tesco áruházban rendezte be új otthonát - írja a Metro brit bulvároldal.

A sikló gazdája ezt az áruház parkolójában talált nyomokból állapította meg. Zoë Moore azt is elárulta lapnak, hogy a 24 éves siklója, akit Doritosnak hívnak, valószínűleg a lakásában uralkodó túlzott meleg miatt szökött meg, mivel így a terráriumban is túl meleg lett számára, illetve a lakásban az egyik ablak be volt törve, ezt pedig az ingatlan tulajdonosa nem cserélte ki hosszú ideig.

Zoë már tudatta korábban is a vásárlókkal, hogy ne féljenek a külsőre fenevadnak és veszélyes állatnak tűnő siklótól, mivel ártalmatlan. A lány szerint valószínűleg az áruház falának egyik repedésében rejtőzhet Doritos.

A bejelentés kisebb riadalmat okozott a környéken, bár valószínű, hogy Magyarországon is riadalmat okozott volna egy efféle mondás. Magyarországon legutóbb 2017-ben volt nagy riadalom egy áruházban, akkor egy óriási pók korzózott egy magyar Aldiban:

Zoë arra kérte az embereket és a Tescót is, hogy őt értesítsék, ha megtalálták a siklót. A Tesco a lapnak úgy nyilatkozott, hogy egyelőre nem érkezett bejelentés az áruházban vagy az áruház parkolójában szabadon grasszáló siklóról, de amint értesülnek, Zoë-t hívják.

Pár héttel ezelőtt amúgy egy ausztrál Aldiban vásárolt salátában mérges kígyót találtak, nem midnennapi látvány fogadta az óvatlan vásárlókat.

Borítókép: Profimedia