Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Billie Eilish megdöbbentően dögös képeket rakott ki magáról – új szexszimbólum született?

Billie Eilish megdöbbentően dögös képeket rakott ki magáról – új szexszimbólum született?

Színes

Billie Eilish megdöbbentően dögös képeket rakott ki magáról – új szexszimbólum született?

Színes

Promotions 12:52

Billie Eilish elképesztően szexi ruhákban pózolt a Vogue kedvéért, a dögös képek pedig mindössze percek alatt rekordot döntöttek Instagramon.

A „Bad Guy” című gigasláger előadója, Billie Eilish a gyönyörű hangján kívül sokáig a fekete-zöld hajáról, és a bő, több számmal nagyobb ruháiról volt ismert. A 21 éves énekesnő nem akarta, hogy az emberek a testével foglalkozzanak, ezért inkább eltakarta alakját, és hagyta, hogy csak a dalai varázsolják el az embereket – most viszont stílust váltott, és bevállalt egy elég vadító fotózást is.

A már szőke hajkoronával rendelkező Billie Eilish a brit Vogue magazin kedvéért bújt csábító fehérneműbe, a feszes ruhadarabok pedig szinte rögtön megtették hatásukat: olyan sokan kedvelték a dögös képeket, hogy állítólag mindössze 6 perc alatt rekordot döntött a híresség, ugyanis ilyen gyorsan még senkinek sem sikerült elérnie 1 millió szívecskézést Instagramon.

Ezzel Billie Eilish megdöntötte a saját rekordját, hiszen pár héttel ezelőtt a szőke hajának felfedése is óriásit robbant.

A rengeteg pozitív komment ellenére páran durván betámadták az énekesnőt, hiszen úgy érezték, hogy elárulta azt, ami mellett eddig kiállt, mivel a szexi fotók kifejezetten a testére helyezték a hangsúlyt. Billie Eilish így reagált a vádakra:

„Imádom ezeket a képeket és imádtam a fotózást is. Csináld azt, amit akarsz, akkor, amikor akarod. B*szódjon meg minden más.”

Itt lehet megnézni Billie Eilish vadító fotóit, amik alapján egy új szexszimbólum született:

Borítókép: Billie Eilish / Profimedia