promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Börtönbe akarták küldeni a nőt, aki 21 évig nem vitt vissza egy Sabrina, a tiniboszorkány videókazettát
Borítókép:  Sabrina, a tiniboszorkány / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Majdnem szívrohamot kapott egy nő, mikor megtudta, hogy körözik, amiért 21 évig nem vitt vissza a kölcsönzőbe egy Sabrina, a tiniboszorkány videókazettát.

A Texasban élő, 52 éves Caron McBride a házasságkötése után nemrég át akarta íratni a jogosítványában szereplő nevét, ezért elment az ezzel foglalkozó hatósághoz, akik tájékoztatták őt, hogy ez nem lehetséges, mert büntetőeljárás folyik ellene a régi lakhelyén, Oklahomában. Már ez is szinte sokkolta a nőt, de az igazi fekete leves csak az után jött, hogy kiderült, miről is van szó.

A nő állítólag 21 évvel ezelőtt kikölcsönzött egy Sabrina, a tiniboszorkány videókazettát a tékából, és mivel azóta sem vitte vissza, ezért bűncselekménnyé duzzadt a dolog, ami miatt szerepel a nyilvántartásban, ráadásul körözés alatt áll. Csupán az a fura az egészben, hogy egyáltalán nem emlékszik erre, a kölcsönző pedig legalább 10 éve bezárt.

Később rájött, hogy valószínűleg a tudta nélkül az exbarátja vette ki az 1996-os családi tinifilmet a gyerekei számára, szóval tényleg semmi köze a dologhoz, ami évtizedekkel később ekkora galibát okozott – főleg, hogy se a filmet, se a belőle készült sorozatot nem látta soha.

Végül ejtették az ügyet és tisztára mosták Caron McBride nevét, de ő azóta is rettenetesen ideges, hiszen most jött rá, hogy évekig azért nem kapott munkát normális helyeken, mert a Sabrina, a tiniboszorkány VHS miatt büntetett előéletűnek minősült, és nem tudták őt foglalkoztatni. Akármennyire is furcsa a szituáció, még így is szerencsésnek mondhatja magát, hogy nem zárták börtönbe.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás