promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi felfedte családi titkát: „Zámbó Jimmy rokona vagyok”
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az X-Faktor egykori győztese felfedte családja titkát Hajdú Péter műsorában: rokoni szálak fűzik Zámbó Jimmyhez. Legalábbis a nagymamája szerint.

A Life TV-n tegnap 22 órakor adták az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor legújabb epizódját, amelyben érdekes fejlemények derültek ki Tóth Andi családi hátterét illetően. 

Hajdú megkérdezte az énekesnőt, szereti-e Zámbó Jimmy zenéjét, mire Tóth Andi csak úgy mellékesen megjegyezte, hogy amúgy őt rokoni szálak fűzik a Királyhoz. 

„Igen, rokonságban vagyunk, képzeld el. A nagymamám mondta ezt, de nem igazán vágom, hogy ez tényleg így van-e. Krisztiánnak szóltam a múltkor, ő is meglepődött”

– mesélte Andi, Hajdú Péter nem kis meglepetésére.

Az énekesnő állítólag gyerekkora óta úgy tudja, apai ágon rokonságban áll a Zámbó családdal, arra viszont sajnos nem emlékszik pontosan, a nagymamája hogyan vezette le a családfán a rokonságot, Jimmy neve azonban élénken él emlékezetében 

– mindezt a Blikknek erősítette meg.

A lap szerint Zámbó Krisztián állítólag jót mosolygott, amikor meghallotta Andi elméletét a rokonságukról, ő ugyanis kételkedik benne. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás