Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Hihetetlen: Opitz Barbi édesanyja dögösebb, mint ő? – fotók

Hihetetlen: Opitz Barbi édesanyja dögösebb, mint ő? – fotók

Színes

Hihetetlen: Opitz Barbi édesanyja dögösebb, mint ő? – fotók

Színes

Promotions 18:58

Opitz Barbi megmutatta, hogy mivel készült a közelgő anyák napjára, de az emberek figyelmét nem a cuki ajándék ragadta meg, hanem a gyönyörű édesanyja.

Az X-Faktor hatodik szériájának szemrevaló és tehetséges győztese, Opitz Barbi az utóbbi években hatalmas rajongótábort szerzett magának, ami nem csupán a csodás énekhangjának és a hatalmas, már-már ikonikus hajkoronájának köszönhető, hanem a szexi kinézetének is, amivel szinte mindenkit képes megvadítani.

A mindössze 21 éves Opitz Barbi megmutatta, hogy egy saját szerkesztésű, kedves kis könyvvel készült anyák napjára, amit már át is adott az édesanyjának, Mónikának, aki a szépségével egyből letaglózta a közönséget, ugyanis annyira fiatalos és dögös, hogy többen is azt hitték, valójában ő az énekesnő nővére.

A közös képek láttán valóban nehéz elhinni, hogy egy valódi anya-lánya párosról van szó, hiszen Opitz Barbi édesanyja alig pár évvel néz ki idősebbnek nála. Így legalább végérvényesen kiderült, hogy a híresség honnan is örökölte a csábító vonásait, a rajongók pedig örülnek, hogy kivételesen bepillantást nyerhettek a kedvencük családi életébe is.

Így néz ki együtt Opitz Barbi és az édesanyja:

Borítókép: Opitz Barbi / Profimedia

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria