Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Zámbó Krisztián felgyújtott egy házat, majd két napig bujkált egy csirkeólban

Zámbó Krisztián felgyújtott egy házat, majd két napig bujkált egy csirkeólban

Színes

Zámbó Krisztián felgyújtott egy házat, majd két napig bujkált egy csirkeólban

Színes

Baranyecz János 10:50

Elég durva történetet mesélt Zámbó Krisztián a Brékingben, ugyanis kiderült, hogy egyszer felgyújtott egy házat, aztán bujkált, nehogy elkapják.

Éppen a gyereknevelés volt a téma a Life TV Bréking című műsorában, és szóba került az is, hogy belefér-e egy-egy pofon, ha valami nagyon rosszat csinál a kölyök. Zámbó Krisztián ennek okán elmondott egy esetet, aminek nagy verés lett a vége, ugyanis olyasmit csinált még 8-10 évesen, ami nem csupán hatalmas hiba volt, de még veszélyes és káros is.

Zámbó Krisztián gyerekként az egyik barátnőjével nagyon félelmetesnek tartott a kukoricamező közepén egy elhagyatott házat, ugyanis minden este égett ott egy gyertya. Azt hitték, hogy szellemek lakják, ezért felgyújtották a mellette lévő szénaboglyát, a tűz pedig elterjedt, leégett a fél ház, illetve az egész kukoricás, szóval óriási baj lett belőle.

Az énekes annyira félt a következményektől, hogy megszökött, és két napig egy csirkeólban bujkált. Végül hosszas keresgélés után a nagymamája találta meg őt, de abban nem volt köszönet, ugyanis síbotokkal büntette meg, Zámbó Krisztián pedig egy életre megtanulta a leckét, és most is úgy mesélte el a történetet, mintha tegnap történt volna.

Itt lehet megtekinteni egy részletet a Brékingből:

Borítókép: Zámbó Krisztián / youtube.com/LifeTV (screenshot)