promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zámbó Krisztián felgyújtott egy házat, majd két napig bujkált egy csirkeólban
Borítókép:  Zámbó Krisztián / youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Elég durva történetet mesélt Zámbó Krisztián a Brékingben, ugyanis kiderült, hogy egyszer felgyújtott egy házat, aztán bujkált, nehogy elkapják.

Éppen a gyereknevelés volt a téma a Life TV Bréking című műsorában, és szóba került az is, hogy belefér-e egy-egy pofon, ha valami nagyon rosszat csinál a kölyök. Zámbó Krisztián ennek okán elmondott egy esetet, aminek nagy verés lett a vége, ugyanis olyasmit csinált még 8-10 évesen, ami nem csupán hatalmas hiba volt, de még veszélyes és káros is.

Zámbó Krisztián gyerekként az egyik barátnőjével nagyon félelmetesnek tartott a kukoricamező közepén egy elhagyatott házat, ugyanis minden este égett ott egy gyertya. Azt hitték, hogy szellemek lakják, ezért felgyújtották a mellette lévő szénaboglyát, a tűz pedig elterjedt, leégett a fél ház, illetve az egész kukoricás, szóval óriási baj lett belőle.

Az énekes annyira félt a következményektől, hogy megszökött, és két napig egy csirkeólban bujkált. Végül hosszas keresgélés után a nagymamája találta meg őt, de abban nem volt köszönet, ugyanis síbotokkal büntette meg, Zámbó Krisztián pedig egy életre megtanulta a leckét, és most is úgy mesélte el a történetet, mintha tegnap történt volna.

Itt lehet megtekinteni egy részletet a Brékingből:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás