promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elképesztő ok miatt hiúsult meg az álomesküvő
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A fiatalok a legapróbb részletekig mindent megterveztek, aztán beütött a baj.

Szokványos esküvőnek indult: az ifjú pár mindenkit lenyűgözött a helyszínül szolgáló, közel 6 millió dolláros floridai kastéllyal, a vendégek már előre dörzsölték a tenyerüket, hogy a lagzit a meghívón „Wilson-birtoknak” nevezett csodás helyen ünnepelhetik. Aztán megérkezett a palota gazdája, és mindent elrontott.

Mint kiderült, a házasulandó felek nem birtokolták a szóban forgó ingatlant, de még csak nem is bérelték ki a ceremóniára. Ami pedig a tulajdonost, Nathan Finkelt a legjobban felidegesítette, az az volt, hogy még csak engedélyt sem kértek tőle a nagy bulihoz. Igazából nem is ismerte a párt.

Természetesen azonnal hívta a rendőrséget, és felháborodottan közölte, hogy illetéktelen behatolókat talált a birtokán. A fiatalok nem különösebben zavartatták magukat a pimasz eset miatt, véleményük szerint

isteni üzenet volt, hogy azon a bámulatos helyen kell egybekelniük.

A kastély tulajdonosa egyáltalán nem osztozott az örömükben, csak azt akarta, hogy azonnal távozzanak. Az ifjú házasoknak csupán annyi közük volt az ingatlanhoz, hogy korábban – magukat leendő vevőként beállítva – többször is meglátogatták.

Észrevették, hogy a 9 hálószobás ház alighanem túl van értékelve, mert Amerikában szokatlan módon már 2019 óta a piacon volt. Kitervelték tehát, hogy a gyakran üresen álló kastélyban fogják tartani az esküvői bulijukat, és a tökéletes szervezés érdekében rengeteg fotót is készítettek róla.

A férj egyszer valóban megkérdezte a tulajdonost, hogy nem engedné-e meg a partit a kertjében, de egyértelmű visszautasítást kapott. Nathan Finkel ezzel lezártnak tekintette az ügyet, ám a fiatalokat nem lehetett ilyen egyszerűen eltántorítani.

A Metro cikkéből igazából nem derül ki, hogy mikor buktak le az engedély nélküli foglalók, de egy nagyon amatőr részlet miatt hasalt el a tervük. A kastély ugyan üres volt, de a birtok nem, a tulajdonos ott élt maga is egy kisebb házban, miközben a nagyot évek óta árulta.

Két rendőr érkezett tisztázni a helyzetet, és a fiatalok elégedettek lehettek azzal, hogy csupán kitessékelték őket, és nem terelődött jogi útra a dolog.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás