promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nyugdíjasok illegális partiját oszlatták fel a rendőrök
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ha már poénkodtunk azon, hogy csak az öregek mehetnek fesztiválozni.

Sokat ment a viccelődés azon, hogy ha így haladunk az oltással, akkor csak nyugdíjasok mehetnek a Balaton Soundra. Sajnos a Szigetre is kevés esély van, de a teraszok hamarosan megnyithatnak, ha elértük a 3,5 millió beoltottat. 

Közben a Mirror számolt be egy igazán vicces sztoriról, aminek egy illegális nyugdíjas házibuli van a középpontjában, na meg egy nagyi, akire igazán büszke az unokája.

A koronavírus-járvány miatt Skóciában is szigorítások vannak, és nem lehet csak úgy csoportosulásokat szervezni, amibe természetesen a házibuli is beleszámít. A 82 éves Maureen Hogg nem bírt a vérével, és elutazott megünnepelni egy kedves barátja hetvenedik születésnapját.

A nyugdíjas partinak végül a rendőröknek kellett véget vetniük, akik mindenkit szépen meg is bírságoltak – Meghan 60 fontos büntetést kapott, ami a mostani árfolyamon átszámítva nagyjából 25 ezer forint.

Maureen unokája olyan büszke volt a nagyira, hogy még a büntetés céduláját is megosztotta Twitteren. Azt persze hozzá kell tenni, hogy az illegális bulizók nem voltak felelőtlenek, mivel már minden résztvevő megkapta az oltást.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás