Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Hide the Pain Haroldnak, vagyis Arató Andrásnak egy hajszálon lógott az élete

Hide the Pain Haroldnak, vagyis Arató Andrásnak egy hajszálon lógott az élete

Színes

Hide the Pain Haroldnak, vagyis Arató Andrásnak egy hajszálon lógott az élete

Színes

Toronicza Péter 20:20

Hiába kapta meg a vakcinát, akkor még nem volt teljesen védett, és a koronavírus legyűrte az internetes mémsztárt.

Nagy hiba, amikor az emberek már az első oltás után elengedik magukat. Muszáj tudatosítani, hogy az oltóanyagok maximális védettsége nem egyik napról a másikra alakul ki, szóval nagyon kell még vigyázni egy darabig.

Az internet egyik leghíresebb mémje, Hide the Pain Harold, illetve valódi nevén Arató András biztonságban érezte magát, amikor megkapta a kínai vakcinát március elején, azonban 10 nappal később jöttek a gondok. Elkezdett fulladni, valamint egyre rosszabbul érezte magát.

A kórházban kétoldali tüdőgyulladást állapítottak meg nála, amit a koronavírus okozott, mivel hiába az oltás, a tesztje pozitív lett. András már szabadabban mozgott a városban a vakcinázás után, és valahol elkapta a vírust.

„Átéreztem a helyzet komolyságát, indulás előtt megírtam a végrendeletemet, és közben felhívtam ismerőseimet, hogy imádkozzanak értem”

- mesélte a Blikknek András, aki hiába tudta maga mögött a koronavírust, feltűnt neki, hogy mellékhatásként fáradékonyabb, és a gondolkozása is lelassult.

„Még hosszú utókezelés vár rám, de talán segíthetek azzal a hasonló helyzetben lévőknek, hogy elmesélem a történetemet, és megmutatom, hogy van kiút ebből a betegségből”

- tette hozzá a lapnak.

Borítókép: Hide the Pain Harold offical