promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hihetetlen dolog történt Schobert Norbival: „Térdre rogytam, és csak sírtam”
Borítókép:  Schobert Norbi / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Schobert Norbi nemrég ünnepelte 50. születésnapját, ennek örömére Rubint Réka egy elképesztő ajándékkal lepte meg, aminek természetesen nagyon örült a fitneszguru.

Schobert Norbi nemrég elég nagy botrányt kavart, mikor azt mondta, hogy „a vágódisznó kezdődik 100 kilónál, nem a férfi”, de mindez már a múlté, hiszen jóval fontosabb dolog is történt mostanában az életében. A fitneszguru április 16-án lett 50 éves, ezért felesége, Rubint Réka igazán különleges ajándékot talált ki neki, ugyanis megvette az álomautóját – a reakció pedig minden igyekezetet megért.

„Pár nappal ezelőtt azt mondta, legyünk egy kicsit kettesben, kérte, pakoljak össze néhány napra. Azt gondoltam, ez maga az ünneplés, tévedtem, de még mennyire! Egyszer csak kiderült, szervezett nekem egy hetvenes évek stílusú bulit, amin ott volt mindenki. Lara és Norbika elénekelték a Shallow című Lady Gaga–Bradley Cooper-dalt, és a barátaink többnyire Elvisnek öltözve fogadtak. Én már-már ekkor zokogtam. Aztán Réka kezembe nyomott egy fotóalbumot tele képekkel, felidézve a hetvenes évek Amerikáját, egy Cadillac-formájú tortát és egy amerikai Cadillac-forgalmit… Megláttam álmaim autóját, és rögtön azt kérdeztem, hogy kibérelted? Mire Réka közölte, hogy nem, ez a tied. Térdre rogytam, és csak sírtam”

mesélte Schobert Norbi.

Igazán speciális nap egy ember életében, amikor 50 éves lesz, Rubint Rékának pedig sikerült elintéznie, hogy Schobert Norbi sose felejtse el ezt az élményt. Mostantól mindig ott lesz a garázsában az a Cadillac, ami eszébe juttatja majd, hogy az álmok valóra válnak, és hogy mennyire szereti őt a felesége, családja és barátai.

Itt látható a büszke Schobert Norbi és a gyönyörű Cadillac:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás