Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

„Alig van bevételi forrásom” – szorult helyzetbe került az ország Vili bácsija?

„Alig van bevételi forrásom” – szorult helyzetbe került az ország Vili bácsija?

Színes

„Alig van bevételi forrásom” – szorult helyzetbe került az ország Vili bácsija?

Színes

Promotions 18:18

A koronavírus-járvány miatti bevételkiesések a Barátok közt Vili bácsijaként ismert Várkonyi Andrást is nagyon rosszul érintik.

Várkonyi Andrást sokan az 1998 óta futó Barátok közt című sorozatból ismerik, amiben ő alakítja Vili bácsit, aki szinte az ország televíziós nagypapájának számít már. Az RTL Klub szériája a rajongók legnagyobb bánatára hamarosan véget ér, sőt, a színésznek már az utolsó forgatási napja is megvolt, így mostantól jelentős bevételtől esik el, ami elég rosszul érinti őt anyagilag – főleg a koronavírus-járvány idején.

„Normál helyzetben művészi beszédet tanítok egy médiaiskolában, sokat szinkronizálok és több előadásban játszom az Újszínházban, sőt néhány utazó társulattal is szoktam dolgozni. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennyi minden van az életemben. Persze ezek most kiesnek, alig van bevételi forrásom”

– mesélte Várkonyi András a Blikknek.

A híresség életében több évtizeden keresztül biztos pont volt a Barátok közt, és valószínűleg neki, és a kollégáinak is nagyon megrázó, hogy így hirtelen véget ér, és búcsúzni kell a megszokott emberektől és környezettől.

Úgy tűnik, hogy Várkonyi András a járvány miatt szorultabb helyzetbe került pénzügyileg, hiszen több munkája is elmaradt, de az utóbbi esztendőkben nem ez volt az egyetlen csapás, ami érte:

„Az elmúlt 2-3 évem nagyon nehéz volt, elvesztettem a kislányomat, az öcsémet és az édesapámat, majd pedig a Barátok köztöt is. Nagyon lesújtott a sok rossz dolog, ami velem történt, de ezen ma már túl vagyok.”

Borítókép: Várkonyi András / via 24.hu