promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Alig van bevételi forrásom” – szorult helyzetbe került az ország Vili bácsija?
Borítókép:  Várkonyi András / via 24.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A koronavírus-járvány miatti bevételkiesések a Barátok közt Vili bácsijaként ismert Várkonyi Andrást is nagyon rosszul érintik.

Várkonyi Andrást sokan az 1998 óta futó Barátok közt című sorozatból ismerik, amiben ő alakítja Vili bácsit, aki szinte az ország televíziós nagypapájának számít már. Az RTL Klub szériája a rajongók legnagyobb bánatára hamarosan véget ér, sőt, a színésznek már az utolsó forgatási napja is megvolt, így mostantól jelentős bevételtől esik el, ami elég rosszul érinti őt anyagilag – főleg a koronavírus-járvány idején.

„Normál helyzetben művészi beszédet tanítok egy médiaiskolában, sokat szinkronizálok és több előadásban játszom az Újszínházban, sőt néhány utazó társulattal is szoktam dolgozni. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennyi minden van az életemben. Persze ezek most kiesnek, alig van bevételi forrásom”

– mesélte Várkonyi András a Blikknek.

A híresség életében több évtizeden keresztül biztos pont volt a Barátok közt, és valószínűleg neki, és a kollégáinak is nagyon megrázó, hogy így hirtelen véget ér, és búcsúzni kell a megszokott emberektől és környezettől.

Úgy tűnik, hogy Várkonyi András a járvány miatt szorultabb helyzetbe került pénzügyileg, hiszen több munkája is elmaradt, de az utóbbi esztendőkben nem ez volt az egyetlen csapás, ami érte:

„Az elmúlt 2-3 évem nagyon nehéz volt, elvesztettem a kislányomat, az öcsémet és az édesapámat, majd pedig a Barátok köztöt is. Nagyon lesújtott a sok rossz dolog, ami velem történt, de ezen ma már túl vagyok.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás