promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kvíz: egyetlen kattintásvadász címből kitalálod, melyik Star Wars filmre gondoltunk?
Borítókép:  Profimeda
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Bár a tripla trilógia utolsó három részét látva valószínűleg önmagától felrobbant volna a Halálcsillag, ennek ellenére mind a 9 rész szerepel a játékban. Kvíz.

Amikor George Lucas a hetvenes években életre hívta a Csillagok háborúját, valószínűleg csak titkon remélte, hogy ekkora karriert fog befutni az általa megalkotott világ, amely annyira eklektikus, hogy mindenki megtalálja benne a saját kis történetét, a saját kis cuki állatot, amit mindig is szeretett volna, és persze a saját hősét is. Legyen az a bölcsek bölcse, a menő nagypapa, Obi-Wan Kenobi, vagy éppen a pimasz, és jóképű, de a legtöbbször inkább pimaszul jóképű Han Solo, azaz Harrison Ford, aki egymaga a Szárnyas fejvadász, Rick Deckard és Indiana Jones is.

No meg persze a "zseniális" Hat nap, hét éjszaka című csúfprodukcióból Quinn Harris is. De ez igazából nem is tartozik ide.

Szóval minden generáció részben ezeken a filmeken nő fel, és soha nem felejti el azt, amit a filmkockákon lát, főleg nem azok, akik az utolsó három rész korában cseperednek fel.

Most írtunk pár kattintásvadász címet, kvíáncsiak vagyunk, kitaláljátok-e, melyik filmek bújnak meg a címek mögött. Gondolkodtatok már rajta, hogy milyen szörnyű dolgok történnek a Csillagok háborújában? És hogy ezekről az eseményekről miképp, milyen címekkel számolna be a mai magyar média? A végeredmény persze tragikus.

Az erő legyen veled!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás