Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Rubint Réka megható üzenettel köszöntötte az 50 éves Schobert Norbit

Rubint Réka megható üzenettel köszöntötte az 50 éves Schobert Norbit

Színes

Rubint Réka megható üzenettel köszöntötte az 50 éves Schobert Norbit

Színes

Baranyecz János 16:16

Ma van Schobert Norbi 50. születésnapja, ennek örömére a felesége, Rubint Réka egy egészen megható üzenettel köszöntötte fel őt.

Elég nehéz időszakot élnek Schobert Norberték, ugyanis nemrég hunyt el Rubint Réka szeretett édesanyja, aztán Norbinak is sikerült megint olyat mondania, amivel rendesen feldühítette az embereket. Szerencsére úgy tűnik, hogy a kapcsolatuk és a házasságuk erősebb, mint valaha, és ezt Rubint Réka posztja is bizonyítja, amit férje 50. születésnapjára rakott ki.

„Drága Szerelmem! Mérföldkőhöz érkeztél... egy csodálatos kerek számhoz. Fél évszázad... telis-tele tapasztalásokkal és rengeteg feledhetetlen pillanattal! Tiszta szívemből, szívem legnagyobb szerelmével, legőszintébb és legtisztább szeretetével kívánom, hogy a “B oldal“ is ilyen hosszú és tartalmas legyen. Boldog 50. születésnapot!!! Isten éltessen sokáig!”

– írta Rubint Réka, aki egy csokornyi családi képpel kísérte a köszöntést.

Ezek alapján még mindig tombol a szerelmük lángja, és próbálnak a sok negatívum helyett a pozitív dolgokra koncentrálni, mint például arra, hogy Schobert Norbi ma kereken 50 éves lett. Tényleg szép kis emberi mérföldkőről van szó, amit valószínűleg hamarosan rendesen is meg fognak ünnepelni a családdal és a közeli barátokkal.

Itt lehet megtekinteni Rubint Réka születésnapi köszöntését.

Borítókép: Schobert Norbi és Rubint Réka / Profimedia

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria