promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elizabeth Hurley pink bikiniben villantotta meg az óriási melleit – fotó
Borítókép:  Elizabeth Hurley / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elizabeth Hurley szexi, pink bikinis fotója láttán egyszerűen képtelenség elhinni, hogy a színésznő már 55 éves is elmúlt.

Ha nem is a lenyűgöző színészi alakításaival, de a lehengerlő szépségével és vadító nőiességével biztosan rengeteg ember figyelmét megragadta már a csodaszép Elizabeth Hurley, akit leginkább a Szőr Austin Powers: Őfelsége titkolt ügynöke, Pereld a nőt!, Az 57-es utas és egyebek között A bájkeverő című filmekből ismerhet a közönség.

Az 55 éves Elizabeth Hurley jelenleg is több alkotásban szerepel, és szerencsére az Instagramon is elég aktív életet él, aminek nagyon örülnek a rajongói, hiszen rendszeresen rak ki magáról elképesztően csábító fotókat, amiken olyan aprócska ruhadarabok fedik a tökéletes, hatalmas melleit, hogy a látványtól rögtön elkezd hevesebben dobogni a szívünk.

A színésznő nemrég egy pink bikiniben pózolt, ami elég keveset hagyott a fantáziára, de cserébe nagyon pozitív fogadtatásban részesült. Úgy látszik, hogy az emberek egyenesen imádják, ha Elizabeth Hurley szexizik, és ezzel a Melrose Place egykori sztárja, Lisa Rinna is így van, ugyanis három darab tüzes hangulatjellel jutalmazta kollégáját.

Itt lehet megtekinteni Elizabeth Hurley dögös képét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás