promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Opitz Barbi nagyon fura videót osztott meg, ilyet még nem láttatok tőle - mutatjuk
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ez a videó kitűnik a többi poszt közül, az tuti.

Az RTL Klub híres tehetségkutató műsorának, az X-Faktor hatodik szériájának győztese azóta is úszkál a népszerűségben a közösségi média egyes felületein, de legjobban talán az Instagram-on, ahol összesen 276 ezer követője van már.

Tudjátok, hogy mennyi ez a 276 ezer követő? Mintha a második legnagyobb magyar város, Debrecen és Szolnok lakónépességét összeeresztenétek. Tehát nem kevés.

Barbi nagyon sokat posztol az oldalán, szinte minden nap van friss poszt. A képek nagy része szponzorációs jelleggel született, dehát ilyen ez az Instagram, egy nagyon jó felület, ahol a képek révén nagyon jó reklámokat lehet készíteni, amelyek nagyon fel tudják pörgetni egy-egy márka vagy webshop eladásait.

Barbinál a legújabb posztja egy Barbie Extra reklám, amit gyerekeknek forgalmaznak, persze az anyukákat és apukákat is el kell érni a reklámmal. Barbi a tévében futó szpotokhoz adta a hangját, ő énekli a reklámdalt a Mattel felkérésére. De ez a poszt is egy reklám igazából.

A reklám valószínűleg jó, hiszen Barbi Barbi is, és extravagánsnak és extravagáns. Nem véleltlenül jegyzi meg az énekesnő a posztban:

"Eddig biztos voltam benne, hogy Barbie Extra én vagyok! Aztán a Mattel felkért, hogy én énekeljem el az extravagáns barbie babák reklámdalát, és megismertem a többieket is. Köszönöm szépen a lehetőséget, szerintem nagyon EXTRA lett!"

Ez a poszt rengeteg izgalmas kérdést felvethet bennünk, például azt, hogy az Instagram mennyire jó közlésforma, médium, mennyire jól tud üzeneteket átadni? A bulvármédia vajon nem él-e vissza az Instagram adta lehetőségekkel, és nem használják-e a celebek ki a bulvármédiát? Egyáltalán a túlzott képiség előtérbe helyezésével mennyire egyszerűsödik le a kommunikációnk? Előrébb vitte-e az emberiséget az Intagram, vagy inkább újabb buborékba zárt minket?

Szerintetek ez egy jó, ideillő termékelhelyezés Barbi oldalán? A Facebook-poszt alatt IDE kattintva várjuk a hozzászólásaitokat, és arra a kérdésre a választ, hogy szerintetek a közösségi oldalak előrébb vitték-e az emberiséget.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás