promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A főszerepben: Opitz Barbi tökéletesen kerek popsija – fotó
Borítókép:  Opitz Barbi / via likebalaton.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Opitz Barbi ismét egy nagyon dögös fotóval segít elűzni a telet, ugyanis most feszülős ruhában mutatta meg kerek fenekét.

A 2016-os X-Faktor győztese, illetve a Sztárban sztár különdíjasa, Opitz Barbi szinte minden áldott nap szexi fotókat/videókat rak ki magáról, ez pedig hatalmas boldogsággal tölti el rajongóit – bár a fiatal énekesnő nemrég szinte mindenkit sokkolt, mikor a már-már ikonikus göndör frizurája helyett egyenes hajjal mutatkozott.

Úgy tűnik, hogy Opitz Barbi visszatért régi, jól bevált kinézetéhez, most pedig ennek örömére feszülős ruhában mutatta meg kerek popsiját, majd megfordult, és figyelemreméltó dekoltázst is villantott, hogy biztosan az egekbe repítse hűséges hódolói vérnyomását.

A képeknél lévő hozzászólások leginkább Opitz Barbi fenekét veszik célba, ráadásul helyenként egész szókimondó módon. Ezek alapján még mindig léteznek olyan emberek, akik úgy gondolják, hogy ha odafirkantják valakinek a posztjához, hogy „De jó s*gged van”, akkor azzal sikerülhet meghódítaniuk az illetőt – és még a 100 százalékos sikertelenségi ráta sem riasztja el őket, ami egyenesen elképesztő.

Itt lehet megtekinteni Opitz Barbi dögös képeit:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás