promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A legőszintébb hirdetés: „démoni” csivavának szeretnének otthont találni
Borítókép:  wsbtv.com
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A közösségi médiában széles körben elterjedt egy felhívás, amelyen keresztül Prancernek, egy 2 éves, „démoni” csivavának szeretnének otthont találni. Valószínűleg nem találkoztál még ennél őszintébb poszttal.

„Chucky baba egy a kutya testében”

– így jellemezte az örökbefogadásra váró kiskutyát Tyfanee Fortuna, az állatmenhely tulajdonosa, aki régóta igyekszik már megtalálni a megfelelő személyt Prancer számára.

A rengeteg elvetélt kísérlet után végül úgy döntött, egy hihetetlenül őszinte poszttal próbál gazdit keresni, hátha épp ezzel sikerül megtalálnia Prancer számára az igazit.

Néhány idézet a posztból:

„Sajnos nincsen túl nagy kereslet az olyan neurotikus, embergyűlölő, állatgyűlölő, gyermekgyűlölő kutyákra, amelyek gremlineknek [gonosz, bajkeverő manóknak - a szerk.] tűnnek. Ennek ellenére muszáj hinnem abban, hogy van valaki, akit Prancernek teremtettek, mert fáradt vagyok, és a családom is. Minden nap a démoni csivava által teremtett pokolban élünk, amit az otthonunkból csinált.”

„Ha mindig is szerettél volna egy saját, kísérteties, viktoriánus korabeli gyermeket egy olyan kiskutya testében, amely gyűlöli a férfiakat és a gyerekeket, kérjük, írj e-mailt a njwoof@cs.com címre!”

Ok, I’ve tried. I’ve tried for the last several months to post this dog for adoption and make him sound...palatable. The...

Közzétette: Tyfanee Fortuna – 2021. április 7., szerda

Prancer fura viselkedéséről egyébként előző tulajdonosa, egy idősebb nő tehet, aki infantilizálta és megakadályozta a szocializációját. Kicsit elhízva, és kasmír pulóverben, szalonnával, tojással és sajttal töltött ládát görgetve maga előtt jelent meg először a menhelyen.

„Először csendes volt, és csak feküdt a kanapén. Nem zavart senkit. Izgatottan figyeltem, hogyan bújik ki a csigaházából és válik igazi kutyává. Azonban az a meggyőződésem, hogy nem egy kutya bújt elő, sokkal inkább egy traumatizált, viktoriánus gyermek, aki most kísérti az otthonunkat.”

Első ránézésre olyan, mintha az egész hirdetést viccnek szánták volna, egy kreatív PR kampánynak, amellyel fel tudják hívni magukra az örökbefogadó családok figyelmét. Nem tudni, Prancer tényleg ilyen ijesztő kutya-e, az viszont kétségtelen, hogy a furcsa reklám rengeteg embert elért. A kommentelők közül máris rengetegen jelentkeztek, hogy hazavinnék a démoninak titulált állatot.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás