promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV10: VV Vivi a kamerák előtt fog randizni a saját műsorában
Borítókép:  LifeTV
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Való Világ 10 győztesét Csonka András és Bereczki Zoltán faggatta, akiknek nagyon új volt az egész VV-élmény.

VV Vivi élete teljesen a feje tetejére állt a Való Világ 10 aranyérem után, persze pozitív irányban. Sok minden kiderült azóta a martfűi lányról, akit a Fókusz stábja is meglátogatott. Itt megnézhettük a családi éttermet, és kiderült az is, hogy VV Vivi még nem meri visszanézni az adásokat. Ez továbbra sem változott meg benne, szóval csak később fogja megtartani a Való Világ maratont.

A VV10 győztesét meghívták a LifeTV Ébredj velünk című műsorába, ahol Csonka András és Bereczki Zoltán kérdezgetett tőle.  

VV Vivi elmesélte, hogy neki körülbelül egy hét kellett, hogy teljesen levetkőzze a gátlásait, és elfelejtse a kamerákat. Mint tudjuk, ez sokszor elég jól sikerült neki.

Ahogyan Vivi már korábban is elmondta, a nyereményből szeretné felújítani a családi éttermet, majd akar venni egy lakást, valamint egy autót, a többi pénzt viszont eltenné a jövőjére.

A győztes nem fordít hátat a médiának, mivel el akarja indítani YouTube-on a saját műsorát:

„Bent a fiúkkal megbeszéltük, hogyha kijövünk, akkor indítani fogunk egy Vivien show-t. Az én kis vidéki életemről lesz szó, párkapcsolatokról, hogy randizok, satöbbi. Ezeket találtuk ki. Moh, Bálint és Robi is benne lesz. Reméljük májusban már fent lesz az első (epizód)”

– nyilatkozta VV Vivi, aki picit ellentmondott magának, mivel továbbra sem szeretne randizni, hanem magát akarja építgetni. Hát, meglátjuk, hogy mi lesz így a Vivien show fő vonala, de ha a többiek is szerepelni fognak a VV10 szériából, akkor valószínűleg nem lesz halálra ítélve a netes sorozat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás