Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Nagyot hibázott Gáspár Zsolti – Eljárás indult ellene

Nagyot hibázott Gáspár Zsolti – Eljárás indult ellene

Színes

Nagyot hibázott Gáspár Zsolti – Eljárás indult ellene

Színes

Promotions 14:14

A Farm VIP műsorvezetője, Gáspár Zsolt március 15-én gyújtotta fel a fivére, Győzike háza mellett található nádast. Úgy tűnik, ez azonban nem volt jó ötlet.

Sokáig úgy tűnt, következmények nélkül marad Gáspár Zsolti tette Győzike ellen, ám most mégis úgy néz ki, felelnie kell érte. A Blikk úgy tudja, hogy eljárás indul a Farm VIP műsorvezetője ellen.

"Amennyiben a vizsgálat során a katasztrófavédelem szabályszegést észlel, hivatalból hatósági eljárást indít. Helyszíni szemlét tart, valamint az érintett feleket is meghallgatja. Az eljárás megindításától hatvan nap áll rendelkezésre az eljárás lefolytatásához, s amennyiben megállapítják, hogy szabálysértés történt, akkor figyelmeztetést vagy tűzvédelmi bírságot is kiszabhat az illetékes hatóság" 

– mondta a lapnak Molnár Adrienn tűzoltó hadnagy, a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megbízott szóvivője.

Ha az eljárás végén megállapítják, hogy Gáspár Zsolti jogszabályt sértett, mélyen a zsebébe kell nyúlnia, sőt, még büntetőügy is lehet a nádas felgyújtásából. A Blikk kereste Gáspár Zsoltit, hogy megkérdezzék, megbánta-e a tettét, ám eddig nem reagált a lap hívására. 

A fiatalabb Gáspár testvérnek nem ez volt az első bűncselekménye. Korábban kiderült, hogy évekkel ezelőtt halálra gázolt egy embert. A műsorvezető akkor megúszta börtönbüntetést, azonban később kiderült, hogy nem egészen úgy történtek a dolgok, ahogy azt a híresség mesélte Hajdú Péter műsorában. Erről bővebben ebben a cikkben olvashatsz:

Borítókép: Gáspár Zsolt / youtube.com/Life TV (screenshot)