promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az Apostol énekese 79 évesen ételfutárnak állt
Borítókép:  Meződi József / youtube.com/TV2 Magyarország (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Meződi József, az Apostol frontembere nem bírta tovább a tétlenséget, és ételfutárként vállalt munkát, ha már a fellépésekre nem támaszkodhat.

A koronavírus-járvány miatt rettenetes helyzetbe kerültek az éttermek és a zenészek, ez pedig sajnos hatványozottan érintette az Apostol 79 éves énekesét, Meződi Józsefet. Számára elmaradtak a fellépések, és még a családi étterem is csak kiszállítással működhet, ezért most fogta magát, és sokak meglepetésére beállt ételfutárnak.

„A családi éttermünk november óta nem fogadhat vendégeket, csak a kiszállítás működik, az ételfutár pedig én lettem! Minden nap déltől estig viszem házhoz a megrendelt finomságokat. Muszáj valamit csinálnom, hogy ne haljak bele az unalomba, mert én hozzá vagyok szokva ahhoz, hogy mindig van valami dolgom. Így pedig a rajongókkal is személyesen tudok találkozni. Sokan meg is lepődnek, és először nem értik mit keresek a házuk előtt, de nagyon örülnek, hogy ha csak így is, de tudunk találkozni. Persze fokozottan figyelek ilyenkor is a távolságtartásra, a maszk és a kesztyű használatára és a megfelelő kézfertőtlenítésre. Szerencsére eddig sikerült megúsznom a vírust, egy hete pedig megkaptuk már a második oltást a nejemmel, így hamarosan teljesen védettek leszünk”

– mesélte Meződi József az AcNewsnak.

Az énekes nagyon jó barátja volt a nemrég elhunyt Balázs Fecónak, aki a koronavírus következményei miatt halt meg, és a mai napig az egész ország gyászolja őt, hiszen a magyar zenei élet egyik legfontosabb alakja volt. Meződi József a vele való kapcsolatáról és az utolsó találkozásukról is beszélt a portálnak:

„Több, mint húsz évig voltunk barátok, minden héten beszéltünk telefonon és időközönként találkoztunk is. Utoljára a kórházba kerülése előtti héten futottunk össze. Próbáltam tanácsokkal ellátni, hogy én mit és hogyan csinálok ebben a vírusos időszakban, és rábíztam ebből ő mit fogad meg. Sajnos így is elvitte őt ez a vírus. Megviselt az elvesztése, és nagyon hiányzik, de az embernek el kell fogadnia, hogy minél idősebb, annál több szerette távozik.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás