promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meghalt Balázs Fecó
Borítókép:  Balázs Fecó / via magyarhirlap.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szomorú hírt jelentett be Várkonyi Attila, ugyanis kiderült, hogy Balázs Fecó már nem bírta a koronavírus elleni harcot, és 69 éves korában elhunyt.

Rengetegen reménykedtek abban, hogy akármennyire is rossz állapotban van Balázs Fecó, mégis sikerül majd legyőznie a koronavírust, de sajnos nem így lett. Barátja, a Retro Rádió műsorvezetőjeként ismert Várkonyi Attila, azaz DJ Dominique közölte a szomorú hírt, mely szerint a legendás énekes tegnap este meghalt.

„Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Balázs Ferenc, Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas zenész, édesapa, férj és kolléga tegnap este távozott. A rengeteg ima és orvosai minden igyekezete ellenére 13 nap küzdelem után feladta a harcot”

írta Várkonyi Attila.

A család, barátok, kollégák és a rajongók mind nagyon aggódtak Balázs Fecóért az utóbbi napokban, hiszen mélyaltatásban feküdt a kórházban, és nem lehetett tudni, hogy bírja majd. DJ Dominique már a viszontagságok elején azt kérte, hogy gondoljunk az énekesre, hátha javulni fog az állapota. Az Edda énekese, Pataky Attila is így tett, ráadásul még pozitív energiákat is küldött, de sajnos ez sem volt elég ahhoz, hogy a híresség felülkerekedjen a hírhedt koronavíruson. Hatalmas űrt hagyott maga után a 69 évesen elhunyt ikon.

Balázs Fecó 1967-ben a Neoton együttesben kezdte zenei pályafutását, majd a kilépése után több zenekarban is előfordult, és végül 1978-ban alapította meg a legendás Korált. 1986-ban kezdett szólókarrierbe, és végérvényesen ő lett a hazai zenei élet egyik legmeghatározóbb alakja. A több mint öt évtizede tartó munkássága alatt olyan slágerekkel ajándékozta meg a közönséget, mint például a „Homok a szélben”, „Érints meg”, „Évszakok” vagy a „Hazafelé”, de még hosszasan sorolhatnánk, és ez is csak azt bizonyítja, hogy mennyire értékes volt, amit csinált.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás