promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mélyaltatásban tartják a koronavírusos Balázs Fecót
Borítókép:  Balázs Fecó / via infostart.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

DJ Dominique elárulta, hogy milyen állapotban van most Balázs Fecó, akit jelenleg is koronavírussal kezelnek a kórházban.

Szerdán derült ki, hogy az „Évszakok”, „Maradj velem” és többek között az „Érints meg” című örökzöld slágerek népszerű előadója, Balázs Fecó súlyos állapotban van, ezért kórházba szállították. Később sajnos beigazolódott a rajongók egyik legnagyobb félelme, és biztossá vált, hogy a zenész is elkapta a hírhedt koronavírust. Most az egyik barátja, Várkonyi Attila, azaz DJ Dominique osztott meg új információkat Balázs Fecó hogylétéről.

„Beszéltem a feleségével, Imolával, aki nemrég volt bent nála a kórházban. A jó hír, hogy nincs hír, azaz stabil az állapota. Jelenleg mélyaltatásban van, lélegeztetőgépen, ez a legjobb, amit most el lehet mondani. Mindenkit arra biztatunk, hogy aki átesett a koronavíruson, adjon vérplazmát, ugyanis nemcsak Fecónak, hanem minden fertőzöttnek óriási szüksége van rá”

– mesélte a Blikknek a Retro Rádió műsorvezetője.

Természetesen sokan aggódnak Balázs Fecóért, és a család, barátok, illetve a közönség mellett a szakma is szorít érte, hogy minél hamarabb meggyógyuljon, hiszen egy igazi zenei ikonról van szó, akinek rengeteg terve van a jövőre nézve, és még számtalan koncert vár rá.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás