Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

VV10: húsvétkor előkerült VV Virág nyuszija, aki még szexjelenetet is látott a villában

VV10: húsvétkor előkerült VV Virág nyuszija, aki még szexjelenetet is látott a villában

Színes

VV10: húsvétkor előkerült VV Virág nyuszija, aki még szexjelenetet is látott a villában

Színes

BTP 17:36

VV Virág és VV Dani azt is megmutatták húsvét alkalmából, hogy mennyire szeretik egymást.

A Való Világ 10 legaktívabb párja egyértelműen VV Virág és VV Dani volt, akiknek bár akadtak konfliktusaik odabent, végül mindig egymásra találtak. Aki szurkolt értük, az örülhet, mivel továbbra is együtt vannak.

Emlékeztek még VV Virág nyuszijára, Ilonkára? A fehér állatka elég nagy sztár lett, mivel a szerkesztők anno beküldték a paksi lány mellé meglepetésként, mert az megnyerte a Villa Olimpiát. Anno Ilonka egy elég erős VV10-es pornófilmnek volt a szemtanúja, mivel VV Dani és VV Virág nagyon nem fogták vissza magukat előtte. Valószínűleg azóta már látott néhány hasonló jelenetet.

Benne volt a levegőben, hogy VV Virág meg fogja mutatni húsvétkor a nyusziját a rajongóknak, aki hálas istennek él és virul. Ha tovább marad a VV10-ben, lehet meg is nyerte volna. A paksi lány néhány plusz kilót is felszedett az ünnepek alatt.

„Én itthon vagyok a családdal ,nagy nevetéssel örvendek a plusz kilóimnak is ,lassan gurulok, de semmi gáz ,ti is egyetek,igyatok és vigyázzatok egymásra”

- írta a második fotójához Virág, akin azért egyáltalán nem látszódnak a plusz kilók. 

Húsvét hétfőn Dani is feltöltött egy közös képet az Instagramra, ahol éppen Virággal romantikáznak. A középső ujja azoknak szól, akik mindig csak a hibát keresik a másikban, míg a kék pulcsit az autizmus melletti kiállás miatt viselte.

Borítókép: RTL offical